...mutta taitavasti! :) Ollaan siis jatkettu taas tunnarin harjoittelua. Viime viikkoina on lähinnä tehty oman piilottamista ja tässä Bestis on jo hienosti alkanut käyttämään nenäänsä. Eilen päätin sitten ottaa riskin ja laittaa kasan vieraita kapuloita oman lähelle, oma edelleen piilotettuna. Ja Bestis meni lankaan - yhteensä 7 väärää kapulaa (2 kertaa 2 kapulaa kerralla...) löytyi, mutta laitoin aina rauhallisesti uudelleen etsimään. Kun toi vieraita, niin menin vähän vastaan, jotta tottuisi jo alusta asti siihen, että kun tekee oikein niin olen passiivinen. Lopulta alkoi nenä toimimaan ja oikea kapula löytyi. Tehtiin sitten vielä pari toistoa, jotka meni myös vähän säheltämiseen, vikalla kerralla taisi tosin heti eka tuoda oikean.

Myöhemmin päivällä tein uudelleen, taas samalla tavalla. Ja nyt meni aivan loistavasti, kolmeen kertaan löytyi oikea kapula ilman väärien tuomista! JEE! Kertaalleen Pöysti tuli jopa takaisin, kun ei heti löytänyt omaa, mistä olen oikein tyytyväinen. Parempi että tulee ns. tyhjin käsin kuin vieraan kanssa.

Tänään tehtiin vielä pari toistoa, jotka molemmat myös hyvin, kai se tästä lähtee edistymään :)

Kaukoja ollaan myös hinkattu sisällä, ne vaikuttaa ihan hyviltä, mutta tositositosi paljon vaatii vielä harjoittelua.

Muuten ei olla kauheesti mitään tehty, olen joutunut perumaan muutamat hakutreenit flunssan (joka paljastui enterovirukseksi) takia. Lähes kolme viikkoa kipeänä on aika pitkä aika... Näiden lisäksi työpaikka on vaihtunut, eikä ole ollut koirille ihan niin paljon lenkkeilyn lisäksi aikaa. Mutta nyt on vapaat viikonloput ja illat, joten eiköhän sitä taas ehdi enemmän treenaamaan :))