Ruut&Susan kisasivat eilen isoissa Hollolan hallikisoissa hienosti loistavan ykköstuloksen 311 pistettä!! :)) Tällä lohkesi kolmas sija. Tytöillä oli hieno kymppiputki, vain idarin epäonnistunut istuminen tiputti idarin pisteet seiskaan, kaikista muista liikkeistä kympit! WAU! :)) Onnea vielä Susan&Ruut, yhtä uupuu valiosta :)

Hanna&Hui kävivät avoimessa luokassa ja valitettava työtapaturma tiputti pisteet 158:aan, mutta älä Hanna välitä, noi vähän-vajaat-ykköset-avoimesta taitaa olla sukuvika, kun sekä Glenda että Mervi ovat kisanneet avoimesta sen 157 pistettä :D

Me ollaan edelleen oltu laiskoja treenaajia, vaikka Bestis onkin vähän hinkuttanut edelleen kaukoja. Hyvällä mallilla ollaan edelleen, jos tammikuussa päästään Längelmäelle treenaamaan (ellei juoksut tuu päälle sitä ennen), niin saadaan toivottavasti näyttää jo muutaman metrin etäisyydeltä meidän sarjaa :)).

Viikolla Pesti kävi ekaa kertaa vesijumpassa ja hieronassa ja pikkuinen oli tosi jumissa, joten oli remmilenkillä ja rauhallisella tahdilla loppuviikon. Loppuvuoteen varattiin vielä "shokkihoito" sekä pari vesijumppaa ja alkuvuoteen tarkastuskäynti. Toivottavasti nämä auttaisi hyvin.
Kuvia en pyynnöistä huolimatta valitettavasti saanut otettua vesijumpassa, katsotaan josko ensi kerralla sitten :). Pakko kyllä sanoa, että Pöysti oli mielestäni hyvin reipas jumppaaja!