Käväistiin viikonloppuna Pirkkalassa ja lauantaina vielä Nokialla Meirän hallilla treenaamassa kera Hannan&Huin, Kaarinan&Hiskin, Katrin&Mervin ja Susanin&Ruut'n.

Bestis aloitti treenaamisen, tehtiin avoimen luokan liikkeet ensin putkeen, mutta kuitenkin palkkailin väleissä.

Seuraaminen tuntui ihan kivalta, paikka on nyt ollut aika hyvä. Kaarina tosin kommentoi Bestiksen erikoista tapaa seurata lähes kolmella jalalla, pitäen siis toista etujalkaa ylhäällä :).

Liikkeestä maahanmeno oli hyvä, paitsi että kääntyi aika voimakkaasti kyljelleen mun siirtyessä taakse.

Luoksetulo oli ok, pysähdys olisi ehkä voinut olla vähän nopeampi, mutta oli kuitenkin ihan hyvä. Perusasento vähän vino, mutta Pestiksi hyvä.

Liikkeestä seiso ok, jätin pallon B:n eteen ja vapautin seisomasta. Pitäis tosin varmaan ottaa enemmän perusasentojakin, kun kokeessa ne oli vaikeita...

Nouto oli hieno :)

Hyppy oli ok, tehtiin yhdellä laudalla :). Ai niin, meinasin unohtaa että tarvitsi kaksi sivulle-käskyä.

Kaukot oli ok, tosin yhdessä maahan-istu vaihdossa taisi tehdä vähän seisomisen kautta.

Avoimen liikkeiden jälkeen tehtiin vielä ruutua. Ensin palkka valmiina, sitten ilman palkkaa (jäi ruudun eteen, epäilen että ruutunauhat - jotka taisi olla ekaa kertaa - hämäsivät. Korjasi kuitenkin itse hyvin. Viimeiseksi vielä pallo valmiina.

Tunari tehtiin, ihan käteen meni.

Kaukoja hinkattiin viimeiseksi, huonosti sujui.

 

Tunaria ollaan jatkettu kotona Katrin mallin mukaan, eli olen laittanut pelkkiä vieraita kapuloita maahan ja palkannut pelkästä haistelusta itse läheltä. Näiden lisäksi oman piilotusta. Katsellaan...