Eilen treenattiin tokoa lähikentällä, häiriötä oli mukavasti kun ensin toisessa päässä potkittiin palloa (Bestikselle pahin häiriö, mitä vaan löytyy) ja treenin aikana Viljo kohta 2-v. touhusi lähistöllä. Olin itse jotenkin tosi väsynyt ja suorastaan vähän flegmaattinen. Häiritsee keskittymistä eikä treenit tietty sellaisessa olotilassa ihan parhaiten mene...

Aloitettiin häiriötreenit vähän etukäteen tekemällä seuraamista (tai lähinnä kontaktitreeniä) pallonpotkinnasta välittämättä. Jouduin kommentoimaan useampaankin kertaan, mutta kuitenkin olin ihan tyytyväinen.

Varsinaisessa treenissä tehtiin uudestaan häiriössä seuraamista, nyt jo paremmin kuin alussa. Joitain kertoja piti taas kertoa mitä saa tehdä ja mitä ei, mutta pääasiassa käskyllä ottaa kontaktin aika kivasti kuitenkin.

Muita liikkeitä aloittaessa jalkapalloilija onneksi hävisi, joten sain tehtyä lapsihäiriössä vähän rennommin muutakin kuin kontaktia...
Maahanmenosta tehtiin pelkkää valmistelevaa, luoksetulossa palkkasin ensin läpijuoksusta ja sen jälkeen pysähdyksestä, nää molemmat tosi kivasti! Tai no luoksetulossa se perusasento on vähän vino, mutta vauhti on nyt sitä mitä tahdon. Seisahtumisen jälkeinen vauhti sen sijaan vähän hitaahko, tulee loppupätkän vähän pomppimalla, tätä pitää treenata lelulle useammin.
Seisahtumisessa pysymistä, ei ongelmia.
Kaukoihin saatiin lisähäiriötä, kun pari pientä tyttöä tuli katsomaan treenejä, kaikki vaihdot muistaakseni ekalla käskyllä! :) Tehtiinköhän me muita yksilöliikkeitä...Ei vissiin.

Treenin lopuksi kunnon jalkapallotreenien jo alettua paikallamakuu ruohikolla, aika 3 minuuttia. Hyvin pysyi, ei se tosin henkisesti varmaan kovin rauhallinen ollut, mutta hiljaa ja paikallaan, joten hyvä suoritus kuitenkin :)

Glendakin sai vähän touhuta, mutta ei siitä sen enempää. Ei oikein motivaatio riitä mihinkään sen ihmeellisempään sen kanssa, on aika humputtelua.

Tänään oltiin tosi ahkeria: käytiin lenkillä, tehtiin molempien kanssa esineet ja Bestis sen lisäksi tokoili ja teki pari tuuli-ilmaisua. Olipas kiva treeni-ilta, kiitos Elsille ja Saakulle seurasta! :)

Esineissä tallattiin hyvin n. 50 x 25 metriä kokoinen alue, kaksi esinettä (nahkahanska ja patalappu), toinen vas. takakulmaan ja toinen oikealle etualalle. Tuuli aika voimakkaasti ainakin paikoitellen takarajalta lähetyssuuntaan päin. Tein kummallakin valmiit esineet, Bestiksellekin siis ekaa kertaa kaksi valmista ilman välipalkkaa, ajattelin että hyvällä tuulella uskaltaa kokeilla.
Glenda veti pidemmän korren nostaen esineet muistaakseni aikaan n. 1min 40s. Bestiksellä meni noin 20sekuntia kauemmin, vähän vajaassa parissa minuutissa oli esineet kädessä. Ekalle tarvitsi kaksi lähetystä, toiselle lähti ehkä vähän epävarmasti, mutta sitten sai just loistavasti tuulesta apua :). Jes, hyvä Pesti!

Tokossa pyysin Elsin ja Saakun raadiksi kaikkiin ongelmaliikkeisiin ja saatiinkin tosi hyvät treenit tehtyä, näitä lisää!

Seuraamisessa todettiin sen auttavan, että lähden liikkeelle oikealla jalalla, näin pysyi tosi paljon suorempana. Lisäksi päädyttiin treenisuunnitelman suhteen siihen, että teen paljon pysähdyksiä sekä suoraan kävelystä, että vasemmalle käännöksen yhteydessä. Pysähdyksissä se jotenkin kokoaa itsensä, joten ne tuntuu auttavan.

Maahanmenon vinoutta ihmeteltiin myös, tässä varmaan samat treenit kuin itse seuraamisessa, koska valmistelevan vinotuksestahan se maahanmenonkin vinous johtuu.

Luoksetulossa Elsi fiksusti ymmärsi, että autan sitä myös seuraamisen aloituksessa perusasentoon tulossa taputtamalla reiteen. Tehtiinkin nyt niin, että kutsuin sen normaalisti ja lähellä ollessa taputin reittä, jolloin tuli tosi nätisti suoraan. Tehdään nyt näitä, jotta saan palkattua oikeasta suorituksesta.

Noudon perusasentoon ei päätetty puuttua.

Kaukoja tehtiin pienellä häiriöllä, jonkin verran se vaan reagoi ja pyörittää päätä, mutta teki kaikki asennot ekalla käskyllä nyt hyvin. Tuntuu, että pienikin määrä häiriötreenejä on auttanut.

Lopuksi vielä paikkamakuu 3 minuuttia Emman ja Hukan välissä, Emma sai syödä maksalaatikkoa ja Hukkaa taidettiin kehua, eli häiriötä oli mukavasti. Ja Bestis pysyi hienosti :). Tässäkin pää kyllä pyörii, mutta makasi kuitenkin tosi rauhallisesti, eli en jaksa siitä pyörimisestä kauheasti välittää. Nyt on tehty parina päivänä kunnon häiriöpaikkamakuut, oon siis aika luottavainen siitä, että pysyy myös kokeessa, jos nyt ei kukaan tule ihan iholle tms.

Tokoilun jälkeen Saakku meni pariin kertaan piiloon, kummatkin sujuivat hyvin, ei valittamista.

Koe (Tampere 2.6.) lähestyy, nyt pitää ahkerasti harjoitella :))

 

Lopuksi vielä Tessan kuulumiset, hän on nyt ollut tämän viikon taas hoidossa meillä ja hyvin mamma porskuttaa :)). Vajaan kahden viikon kuluttua tulee mittariin kunnioitettavat 15 vuotta ja vasta eilen naapuri kysyi onko se ihan pentu :D. Sisällä ei tee oikeastaan muuta kuin nuku ja syö, ulkona ei viitsisi kovin pitkälle kävellä, mutta ihan hyvässä kunnossa se tuntuu silti olevan. Aika kuuro tuntuu kyllä olevan, ei esim. välttämättä herää siihen, että Glenda ja Bestis saa ruokaa. Jotain sen on kuitenkin pakko nähdä, kun ei törmäile mihinkään meilläkään, vaikkei täällä joka päivä olekaan. Katsotaan josko huomenna ois kaunis ilma, niin voisin koettaa ottaa edes jonkun kuvan todistusaineistoksi :)