Ulla&Siima olivat siis viikonloppuna tulessa agilitykisoissa ja saaliinaan kaksi nollavoittoa, mahtavaa!! :))

Mekin ollaan päästy treenaamisen makuun, nyt kun on selkeästi keväiset kelit.
Viikolla käytiin Kaarinassa treenaamassa tokoa Bestiksen kanssa, tehtiin seuraamista, jäävät, luoksetuloa, noutoa, kaukoja ja ruutua. Kaukoissa ottaa aika paljon (etenkin takaa) häiriötä, joten häiriökaukoja pitäisi tehdä tosi paljon enemmän, kuin ollaan tehty. Ruudun paikkaharjoituksia voisi myös jatkaa, muuten meni tosi hyvin - otin kertaalleen jopa maahanmenoon asti, enkä keksi valittamista! :) Jonkin verran kokeiltiin myös ruudusta luoksetuloja, jotka pitäis nyt ottaa ahkerammin treenivalikoimaan.

Tänään käytiin Elsin kanssa polkemassa jälkiä, Glendalle eka jälki tälle keväälle. Tein ihan lyhyen, ehkä sata metriä pitkän, jäljen ja laitoin keppejä kaksi, tarkoituksena nostattaa yksi, mutta jos ajaa ekan yli niin on edes varakeppi. En tehnyt varsinaista janallelähetystä, vaan annoin nostaa spontaanisti jäljen. Meni tosi hienosti, yllättävän hyvin Glenda pysyi jäljellä, vaikka pohja oli tosi kostea ja sen takia luulin että olisi hankala. Eka keppikin nousi hienosti, joten lopetettiin siihen.

Bestis sai jäljen sijaan tehdä kaksi tuuli-ilmaisua, nämä hienosti! :)

Huomenna onkin sitten kevään ensimmäiset metsähakutreenit, jee! Bestis ottaa kenties jopa kaksi kierrosta, onpa hauskaa :)