Eli ensin isot onnittelut vielä Hannalle&Kaarinalle Huin ja Hiskin kolmansista voittajaykkösistä!! :)) Pojat saivat tasaisesti 282 pistettä (tottis 90 + maasto 192) molemmat :). Huikeeta!

Meiltä ensin vähän huonompia uutisia, Tessalla taitaa olla dementia :(. Hän oli edellisviikonloppuna hoidossa ja sai kaksi "kohtausta", joiden aikana vaikutti siltä, ettei se tiedä keitä me ollaan ja missä se on :((. Ikää on tosiaan se 15v., että eihän se mikään ihme sinänsä ole, jos alkaa jotain vaivaa tulemaan, mutta kurjaa silti :((. Nyt on reilu viikko mennyt vanhempien luona ihan normaaleissa merkeissä, toivottavasti ei tulisi uusia kohtauksia ainakaan hetkeen...

En ole sitten treenejäkään jaksanut kirjata, mutta tässä pikaisesti:
Viime maanantaina hakuiltiin Paimiossa, Bestiksen piti ottaa etukulmat valmiina ja sen jälkeen kaksi haamua. Oikealla puolella oli kakkospiston linjalla hämypiilo, jonka Bestis pongasi "hienosti" jo etukulman lähetyksessä, kahteen kertaankin vielä. Etukulmasta tulikin siis haamu.
Vasen etukulma meni hyvin.
Oikealla toisella pistolla meni haamusta huolimatta ensin vaan hämypiilolle ihmettelemään, piti ottaa maalimies näyttäytymään uudelleen. Vasen puoli taas hyvin.

Tokoakin taidettiin treenata jonain päivänä, mutta liian vähän kisoja ajatellen...

Eilen hakuiltiin lentokentällä, nyt hiekkakentän toisella puolen, eli alueella jolla Bestis ei ollut vielä ehtinyt käymään.

Glenda sai pitkästä aikaa myös treenata ja voi että se on ihana! Hän sai kovasti kehujakin <3
Treeni meni näin: oikeasta etukulmasta suora palkka, vasemmalle tyhjä pisto (teki vähän turhan piikkinä, muuten hyvin), oikealle ilmaisu, vasemmalle tyhjä (tää oli hieno laatikko), oikealle suora palkka ja vasemmalle suora palkka. Pistot olivat suoria, se meni lujaa, lähetykset onnistuivat, vitsi että oli kiva treenata piiiiitkästä aikaa osaavaa koiraa! :)

Bestis teki vain etukulmat valmiina, molemmat hyvin! Vasemmalla matkalla oli hämypiilo, jonka tällä kertaa tarkisti ja jatkoi suoraan matkaa, hyvä Pesti! Se siis periaatteessa osaa tehdä kulmiin valmiit pistot, vaikka olisi uusikin maasto, nyt pitäisi saada se vaan tekemään niitä myös alueen keskelle...

Ennen treenejä myös tokoiltiin Pestin kanssa. Seuraamisessa koetin saada vinoutta pois, en tiedä onnistuinko. Maahanmenossa sama juttu, itse maahanmeno hyvä, siitä palkka. Luoksetulosta palkka pariin kertaan seisahtumisesta, nyt tulee ehkä vähän turhan lujaa omaan fysiikkaansa nähden pysähdystä ajatellen. Myös yksi perusasentoon tulo seisomisesta ilman apuja, tämä suoraan, jes! Seisomista palkaten pysymisestä ja perusasennosta. Noudossa huutelin ensin itse käskyä, jolla meni monta kertaa halpaan, sen lisäksi saatiin Julia huutamaan, mihin ei reagoinut :). Kaukoissa palkkaa ekasta noususta ja koko sarjasta, nämä hyvin.

Ihan hyvältä se periaatteessa vaikuttaa koetta varten, mutta en silti ole kauhean luottavainen pikkukoiraan...Mutta katsotaan :)