Glendan huiput pennut kunnostautuivat taas lauantaina, Huille toinen ykköstulos voittajajäljeltä pistein 275 ja Ruut'lle jälleen yksi ykkönen tokon evl:stä! :) ONNEA vielä Hanna&Susan, tosi hienoa! :)

Meillä oli tänään taas hakutreenit lentokentällä, Bestikselle ruumis + 4 maalimiestä, ensimmäiset kolme valmiina ja neljäs haamuna.

Ruumis hyvin, eka mm tosi hyvin, ihan suora pisto eikä välittänyt vaikka oli uusi mm.

Tokalle maalimiehelle lähti vasemmalle hyvin, mutta kaarsi vähän alueelta ulos, mutta niin vähän että annoin mennä. Kääntyi hienosti oikeaan suuntaan ja sai tarkentaa piiloa jonkin aikaa, mutta hyvin haki ja sai palkan sitkeydestä :).

Kolmannella lähti hyvin ja aika suoraan, mutta sitten kaarsi kohti etukulmaa. Tuli itsenäisesti pois, mistä kehuin ja päätin kokeilla uudelleen ilman apuja. Nyt kaarsi pikkuisen alueella eteenpäin, minne tuuli ilmeisesti painoi maalimiehen hajua, ja löysi hienosti.

Haamulla teki jonkun tosi omituisen käännähdyksen lähetyksessä, lähti siis hyvin, mutta ihan muutaman metrin päässä kääntyi äkkiä ympäri, haisteli jotain ja lähti itsenäisesti maalimiehelle. Hyvä, ettei tarvinnut lähettää uudelleen. Taas joutui jonkun aikaa tarkentamaan, mutta hyvin jaksoi taas etsiä :)

Alkaa tosiaan näyttämään jo ihan hakutreeneiltä Pestin touhut, hauskaa :)

Iltalenkin yhteydessä humputeltiin vähän tokojuttuja kummankin kanssa. Glenda teki ihan mielettömiä pomppuja palloon, se on edelleen ihan hullu...

Bestis hinkkasi seuraamista, luoksetulon loppuasentoa, seisahtumista ja kaukoja.