Tällä kertaa treenattiin lentokentän maastossa, tehtiin oikein kunnolla radan tallomiset ja pohdinnat - olipa hyvät treenit, taas! :)

Bestis aloitti tutulla kaavalla, eli ensin matkalta ruumis. Reagoi tosi voimakkaasti matkalla jo etukulman ukkoon, mutta kylmästi piti vaan kävellä ohi :(. Ruumiistakin nappasi hajun hyvin, mutta posotti kauheeta vauhtia ensin ohi, kääntyi tosin itsenäisesti hyvin takaisin maalimiehelle.

Oikean treenin kaavana oli valmis, haamu, valmis/haamu, riippuen kahdesta ekasta pistosta. Tuuli jonkin verran pyöri, mutta jokseenkin tuli kuitenkin oikealta kulmasta. Ensimmäinen pisto oli loistava, en keksi valittamista.
Haamukin sujui tosi hyvin, olin tosin unohtanut ohjeistaa maalimiestä ottamaan myös pallon namikipon lisäksi mukaan ja Pesti oli piilolla hyvin hämmentynyt namit syötyään ja selvästi etsi leluaan :). Onneksi mulla oli taskussa mukana pallo, joten pikkukoira saatiin tyytyväiseksi.
Kolmas oli maakuopassa, tosi hyvässä piilossa. Ekalla lähetyksellä lähti vähän turhan vinoon oikealle ja ajattelin ettei se saa sieltä hajua, joten kutsuin pois. Tokalla lähetyksellä menikin hienosti suoraan maalimiehelle :). Tällä pistolla vauhti oli vähän hitaampi kuin kahdella ekalla, mutta ei haittaa.

Bestis on varsinainen luonnonlahjakkuus haussa, vähän harmittaa ettei sen kanssa ole asiaa kisoihin, mutta toisaalta sitä on kauhean kiva treenata :). Ensi kerralla kokeillaan varmaan valmista myötätuuleen, kun on ollut nyt niin valtavan taitava!