...mulla varmaankin, käytiin nimittäin eilen onnittelemassa Tessaa, mutta olin unohtanut kameran muistikortin kiinni koneeseen, joten ei vieläkään kuvia :((. Mutta hän ilahtui saamistaan lahjoista, joten se on pääasia :)

Tänään päästiin vihdoin Bestiksen kanssa harjoittelemaan hyppyä Tanjan viime kerralla antamien ohjeiden mukaan (kiitos siis tästäkin, Tanja! :) Tehtiin ensin matalalla hypyllä (n. 30cm) n. neljän askeleen päästä namikipolle ja takaisin, näitä muutama toisto ok. Tämän jälkeen n. 40 cm hypyllä pari toistoa, kerran kolautti takaisin päin hypätessä vähän pahemmin (onneksi on pahvinen este!), mutta muut kerrat hyppäsi tosi ilmavasti. Namipalkka toimii tässä kyllä hyvin, Ilmari oli vielä auttamassa namikipolla, jos olisi mennessä hypännyt rumasti, niin olisi saanut ottaa namin pois.

Muutakin tehtiin, vähän seuraamista, luoksetulon loppuasentoa, seisahtumista ja siinä pysymistä ja pysymisestä istumista ja noudon palautusasentoa. Viimeisestä vähän säädettiin, muuten sujui kivasti.