Hiski ja Kaarina jatkoivat jälleen hienoa tulosputkeaan, tällä kertaa saalinaan jäljeltä toinen voittajaykkönen pistein 281! Mahtavaa, onnea hienosta ykkösestä jälleen!

Hui ja Hanna on valittu jäljen NOM-joukkueeseen ja pääsevät näin ollen kilpailemaan syksyllä Ruotsiin, onnea Hanna! :)

Glendalle sen sijaan on vihdoin vahvistettu sen Pohjosmaiden tottelevaisuusvalion arvo, jonka se on saanut ajalla ennen pentuja, eli keväällä 2007 :). Suomessa näitä alettiin ilmeisesti vahvistamaan virallisesti vasta viime vuonna, eli sinänsä ei niin kovin myöhässä, mutta kun kirjurilla kesti anomuksen postittamisessa hetken...

(Olen miettinyt pitäisikö lopettaa pentujen tulosten kirjaaminen tänne, kun eihän ne meidän ansiota ole lainkaan, mutta kun ollaan niin kauhean ylpeitä Glendan kanssa jälkikasvun tuloksista, niin pakkohan se on hehkuttaa :). Eikä meillä ole mitään omia tuloksia mitä kirjata, niin täytyyhän sitä edes jotain päivitellä.)

Mistä tulikin mieleen, että pari näyttelytulosta on jäänyt kirjaamatta, Hui ja Siima ovat nimittäin molemmat saaneet H:n kevään aikana :). Hiski oli Huin kanssa samassa näyttelyssä, mutta tiukkaakin tiukempi tuomari ei nähnyt Hiskin komeutta ja tuloksena harmillisesti vain T.