Kyllä Glenda saa taas olla niin ylpeänä lapsistaan: Mervi ja Ruut edustivat niin hienosti tokon SM-kilpailuissa! :) Ruut oli lauantain 6. (pistein 284,5) ja Mervi 15. (pistein 268,5), joten kummallekin irtosi hienosti finaalipaikka. Sunnuntain lopputuloksissa Ruut sijoittui lopulta sijalle 9. (yhteispistein 271,125, sunnuntailta 257,75) ja Mervi sijalle 11. (yhteispistein 262, sunnuntailta 255,5). ONNEA Susan ja Katri, ihan mielettömän hienoa!! :))

Bestis kävi taas eilen hakuilemassa, sillä vaan vauhti lisääntyy ja lisääntyy ja lisääntyy...Äitinsä tytär, ei voi muuta sanoa. Suunnitelmana tehdä etukulmat valmiina, sen jälkeen molemmille puolille haamut ja loppuun vielä yksi valmis. Kaikilta tietysti suora palkka eli pallot.

Ensimmäinen etukulma oli ehkä vähän hankalasti, tai lähinnä lähetin huonosta paikasta. Kahdella ekalla lähetyksellä Pöysti singahti johonkin varmaan 70 metriin, etsi kyllä sinnikkäästi ja innokkaasti, mutta ei näin, ei... Otin kuitenkin rohkeasti ilman apuja kolmannenkin kerran ja nyt löytyi oikea piilo.
Toisella puolella ekalla lähetyksellä Pesti juoksi alueelle johtavalla polulla kävelleen Saakun luokse, tää oli kyllä ihan vahinko. Keskilinjalle ei näkynyt polku ja polulta taas ei keskilinjalle, mutta koira tietty lähdettyään näki hyvin polulle. Tokalla lähetyksellä hyvin.
Haamut meni muistaakseni molemmat hyvin.
Viimeisellä kävi taas kunnolla alueen ulkopuolella ja tarvitsi tähänkin kaksi lähetystä.

Sinänsä tää treeni nyt ei ollut kaikkein loistavin, kun meni ehkä vähän enemmän juoksenteluksi kuin etsimiseksi... Mutta tyytyväinen oon siitä, että Pesti ei tunnu lannistuvat (vahinko)tyhjistä, vaan lähtee silti reippaasti uudella lähetyksellä. Oikeitakin tyhjiä voisi siis ehkä kesän aikana kokeilla. Hyvää on toki myös se, että se irtoaa kauas, mutta ehkä joku raja siinäkin...Vähän se on ehkä holtitonta se meno noin muutenkin, saattaa singahdella keskilinjallakin moikkaamaan keskilinjan hakutätejä ja -setiä, mutta eikö haussa avoimuus olekin plussaa.

Seuraavassa treenissä vois ehkä harkita vähän lähempänä olevia maalimiehiä, jos sais niillä vaikka vähän tota juoksentelua kuriin. Kauheasti ei kyllä kannata/tarvitse enempää pikkusta nostattaa.