Ja taas Glendan pennuista voi olla ylpeä: Mervi&Katri kävivät jälkikokeen avoimessa luokassa ja saivat hienoilla pisteillä 296 koulutustunnuksen JK2!! :))
Hiski&Kaarina ahkeroivat tällä kertaa jälkivoittajassa ja saivat saaliikseen hienon ykköstuloksen 284 pistettä! :)
Isosti onnea molemmille, melkoisia pk-hirmuja nää Glendan&Luckyn lapset :))

Bestis kävi kokeilemassa onneaan tokon avoimessa luokassa Tampereella, tuomarina Juha Kurtti.
P.olossa kääntyi katsomaan kun edellisessä ryhmässä olleelle koiralle heiteltiin palloa. Liian iso häiriö, näitä on treenattu liian vähän. Pisteitä 8.

Seuraamisessa oli oma itsensä, eli pomppi ja painoi ja takapää elää omaa elämäänsä. Pisteitä 8.

Maahanmeno ok, jopa suora, siitä 10.

Luoksetulo hyvä, jopa suora perusasento, myös 10.

Seisominen hyvä, tuomari rokotti seuraamisesta, 8½.

Nouto hyvä, törmäsi perusasentoon tullessaan, mistä tuomari huomautti muttei rokottanut, 10.

Kaukoissa ennakoi maahanmenon (tää meni mun piikkiin, ois pitänyt sanoa etten ole vielä valmis, harmittaa) ja yhden istumaan nousun, 6.

Hyppyä ei tehty, 0.

Kokonaisvaikutus 10.

Yhteensä pisteitä 155.

Me taidetaan lopettaa nää hommat tähän, toki tuolla tuli ns. ylimääräisiä virheitä, mutta totuus on se, ettei tuollaisella vempulalla takapäällä oikein ole kisaamista... Seuraamisessa se ei pysty pitämään kroppaansa hallinnassa, mikä näkyy myös jäävissä. Uskon, että noudoissa törmääminen johtuu myös vammasta, koska sen on vain yksinkertaisesti tosi vaikea jarruttaa kunnolla ja kääntyä. Just nyt harmittaa ihan vietävästi tää tilanne, koska Bestis on oikeasti hirmu ihana ja tykkää tehdä ja sen kanssa on kiva kisata - se ei reagoi palkkaamattomuuteen oikeastaan mitenkään ja yrittää ihan kympillä. Mutta ei auta, ei sillä asenteella ihan mitä tahansa korjata...Nyt ei harmita enää yhtään, etten sitten kuitenkaan ilmoittautunut T-leirille, koska mitäs me siellä tehtäiskään. Taidan myös jättää toko SM:ien turisteilun välistä, ettei tarvi kieriskellä enempää itsesäälissä.

Pestiä taitaa lähinnä harmittaa se, että hänelle luvattiin kalahamppari ykkösestä ja nyt se jäi saamatta. Saattaa kyllä olla, että hellyn sille sellaisen ostamaan ihan vaan siksi, että se on niin ihana :)