Aamulla käytiin heti treenaamassa, Bestis aloitti tottisteluilla, nyt oli pienellä raukalla niin nälkä ja näki ruokakipon Saakulla että keskittyminen oli enemmän kipossa kuin tekemisessä :). Mutta teki kuitenkin hyviä sivulletuloja ja luoksetulon ja leikkikin ihan ok, mitä nyt välillä lähti viemään Saakulle lelua ja halimaan :).

Sitten tehtiin yksi tuuliharjoitus, Saakku meni kuivuneeseen ojaan makaamaan pienen pöheikön taakse, tämä oli aivan loistava taas! Nyt sai nälkäinen pikkukoira aamuruoan palkaksi.

Glendalle tehtiin keppijälki, joka meni aika huonosti, tai no jäljesti se kai ihan ok:sti, mutta keppejä ei kyllä noteerannut juuri mitenkään. Autoin sitä viimeisillä kepeillä ja sain sen tuomaan muutaman, joista pääsin palkkaamaan. Tähän tarvittais siis apua ja äkkiä...

Viimeiseksi esineruutu, joka tehtiin aika vaikeaksi, ylämäkeen, ylipitkä ja puolet alueesta oli sellaista aika vaikeaa kivikkoa ja puolet tosi tasaista niityn (?) tapaista. Glendalle kolme esinettä, Bailey's-takki, kuminen rinkula (olikohan muuten ringette...?) ja hanska. Tosi hyvin mun mielestä työskenteli, oli syvällä alueella pääosin ja koko ajan näytti ainakin tekevän tosissaan töitä. Pistoja tuli kolme, eli jokaisella tuli esine, mutta aikaa kului varmaan vähän yli sen viisi minuuttia, mutta olen silti varsin tyytyväinen. Pitäis nyt muistaa ottaa aikaa ens kerralla.
Ekasta ja tokasta sai namia ja kehuin matkalla, vikalla olin hiljaa ja siitä pääsi loppupallolle.