Laitetaan taas vaihteeksi muutama kuva, niin tulee jotain edes päivitettyä.

Käytiin koirien kanssa viime viikolla Ruissalossa ihmettelemässä kasvitieteellisessä puutarhassa, mäkin ihan ensimmäistä kertaa. Siellä oli vaikka mitä hauskaa, koirat tais eniten innostua lammista - olivat melko pettyneitä, kun eivät päässeet puljaamaan.

1901375.jpg
Bestiksen naama.
1901385.jpg
Glendan samaten (pitää muuten sanoa, että Glenda on alkanut näyttää entistä enemmän joltain sekarotuiselta rakilta, kun Bestis on jotenkin niin sievä :)))) Mutta Glenda on persoonallisen kaunis.)
1901393.jpg
Äiti ja tytär, muruset :))
1901390.jpg
Ja bonuksena kuva Bestiksen takajaloista, joihin on alkanut tulemaan hassusti ruskeeta. Oikeassa etutassussa on myös yllättävän paljon ruskeita karvoja, kummallista...

Bestis oli viime viikolla vähän huonommassa kunnossa ja mietin sen kohtaloa taas enemmän ja pidempään. Sen takia on treenaamisetkin nyt jääneet, ei kauheasti motivoi harrastamaan koiran kanssa, kun saa miettiä kuinka pitkään sitä on järkevää pitää hengissä :-((. Surkeeta, etenkin kun Bestis on niin hirveän reipas ja iloinen pieni koiranalku, se on ihan toooosi mukavan oloinen tapaus noin muuten. No, toivottavasti sillä olisi vielä monta iloista päivää edessä, nyt se pääsi taas lempipaikkaansa mökille, missä saa juosta, pulikoida ja vaania Glendaa päivät pitkät.