Ihan ensimmäiseksi, edellisessä postauksessa oleva pieni söpö pallo on kavereiden suomenlapinkoira Hilla, eli meille ei todellakaan ole muuttanut uutta pentua :)).

Maanantai-iltana tallottiin molemmille koirille jäljet, Bestis jäljesti ihan tooosi hienosti, vain ensimmäisen askeleen nami jäi (huono lähetys?) ja viimeisen askeleen kekoon jäi tarkoituksella nameja :)). Taitava pieni!

Glendakin oli aika huippu, sen jälki oli aika lyhyt, kulmallinen, jolla oli kaksi keppiä. Nosti jäljen nätisti, meni mukavan tarkasti jäljen päällä ja kepit nousi hyvin, tosin ensimmäisen kepin noston jälkeen se taas jatkoi matkaa hetken. Tyytyväinen oon tähänkin :)

Tiistainakin jäljestettiin, Bestiksellä oli nyt vähän huonoa tuuria, kun jäljellä oli ihan kauheesti jotain pikkuötököitä ja se ei oikein halunnut alun makkaroita syödä :(. Meni silti ihan mukavasti, mutta heikommin kuin maanantainen.

Glendalle samantyyppinen harjoitus kuin maanantaina, joka ei myöskään sujunut yhtä hyvin kuin edellinen, mutta kolme keppiä nousi kuitenkin ihan ok:sti.

Eilen oltiin Glendan kanssa hakutreeneissä, taas tarkoituksena oli saada sitä vähän ajattelemaan pelkän juoksemisen sijasta.
Alkuun tuli kaksi tyhjää, joiden jälkeen maalimies sen palatessa pistolta. Tässä vähän jännitin jättääkö maalimiehen, kun meinas tulla ohi, mutta sitten saikin hajun ja nosti mm:n ja sai suorapalkan.
Sen jälkeen taas pari tyhjää ja samanlainen kuvio, eli mm lähti piiloon kun olin lähettänyt pistolle. Tällä kertaa Glenda ei nostanut maalimiestä, joten kutsuin mm:n pois piilosta ja Glendalle näytettiin palkkoja vahingoniloisesti. Sitten toisella puolella oli valmiina maalimies, jolta ilmaisu. Ekalla lähetyksellä Gee ei sitä löytänyt, vaikka ihan nätisti tekikin töitä eikä vain juossut, joten toinen lähetys jolla mm löytyi, ilmaisu oli hyvä.
Tämän piti olla viimeinen, mutta koska toisen maalimiehen nosto epäonnistui niin otin vielä yhden niin, että mm lähti piiloon, kun Gee oli pistolla ja tämän Glenda nosti hyvin takaisin päin tullessaan :).
Näitä vissiin vaan vielä lisää, josko sais sen aivot oikeasti käyttöön...