Tänään siis hakutreenailtiin lentokentällä, tällä kertaa olikin oikein iso porukka kasassa ja meinasi vähän tulla kiire, että keritään treenata ennen hämärää. Mutta ihan hyvin onnistuttiin :)

Bestis teki neljä valmista, suorat palkat kaikilta. Eka meni hyvin, tosin se taisi vähän nähdä PeePeen piiloutuvan, mutta ei haitannut. Huonoa oli lähetyksessä varastaminen, mistä kutsuin takaisin.

Tokalla vasemmalle teki ensin vähän vinon piston, joten kutsuin takaisin ja otettiin uudestaan. En muista menikö tällä ihan ylisyvälle ja otinko vielä kolmannen lähetyksen vai löysikö jo toisella...No, joka tapauksessa joko tämä tai seuraava pisto oli ihan turhan syvä.

Kolmas oikealle oli tosi hyvä, paitsi ettei vissiin lähtenyt tännekään heti ekalla käskyllä, otti siis siitä ekan korjauksesta vähän itseensä.

Neljännelle taas ei meinannut lähteä ja kun lähti, porhalsi johonkin 70metriin. Huoh. Toisella lähetyksellä sama homma, mutta nyt sai takaisin tullessaan maalimiehestä hajun.

Summa summarum: Bestis ei osaa kääntyä. Mahdollisia syitä keksin kotimatkalla:
- sillä on ollut "huonot" tallaukset, eli tallojia niin vähän, että ei ole ymmärtänyt tallausten ideaa, vaan on tottunut siihen, että maalimies voi löytyä paljonkin tallausten yli
- kääntymistreenejä ei oo tehty oikeastaan lainkaan
- se vaan on hölmö :)

Nyt mietinkin treenivaihtoehtoja:
- haamu, joka näyttäytyy n. 50metrissä, mutta meneekin piiloon 30metriin
- laatikkotreenit
- paremmat tallaukset - ehkä jopa kaistaleita?

Hyvää treenissä sen sijaan oli taas se, ettei se tyhjistä latistu kyllä oikeastaan lainkaan. Nytkin niitä tuli tahattomasti useampi. Huonoa oli pistojen syvyyden lisäksi se, että lähetykset vähän ontuivat - joko varasti tai sitten ei uskaltanut mennä. Johtopäätöksenä tästä, että lähetykset ovat olleet epäselkeitä, niihin pitää kiinnittää huomiota.
Bestis vaikutti myös hyvin iloiselta, kun sai palkkana mötköjä, joilla on hyvä repiä. Vihdoin ja viimein mä olen ymmärtänyt, että hän tykkää enemmän repimisestä kuin palloilla pelaamisesta, vaikka on nekin ihan ok :)