Käytiin viime yönä Glendan kanssa Raumalla haun yökisoissa, jotka olivatkin ihan hauska kokemus :)

Gee sai aloittaa esineillä, neljä pistoa, kolme esinettä, aikaa vähän vajaa 3½ minuuttia ja täydet pisteet. Jee! Kolmas kisa täysillä pisteillä, olen tyytyväinen! :)

Sitten tottikseen, Glenda suoritti ensin yksilöliikkeet ja sitten paikkamakuuseen. Seuraaminen oli taas ihan Glendaa parhaimmillaan, erinomainen, kuten myös istumisesta. Maahanmenossa pikkasen ennakoi, siitä hyvä, muuten tosi hyvä luoksetuloineen päivineen :). Seisominen taas erinomainen. Kaikki noudot palautti nyt sivulle, sekä vähän ärisi (tähän puututtava treeneissä, jos ilmenee!). En muista arvosteluja... Hyppynouto oli tosi ruma, jouduin perumaan fyssarin edellisviikolta, mutta ensi viikoksi pitää koettaa saada aika ja varmistaa, että pikkukoira on kunnossa. Aa-esteellä heitin kapulan ihan esteen taakse ja vähän vinoon, joten meinasi kiertää takaisin, apukäskyllä tuli hyvin. Eteenmenossa seuraaminen suht hyvää!, eteenmeno itsessään hieno ja suora, mutta taas kaksi käskyä maahan, vaikka tätä ollaan kyllä treenattu. Harmittavasti pudotti jopa tyydyttävään, mitä vähän ihmettelin, mutta näin tällä kertaa.

Pisteitä tottiksesta yhteensä 81 ja sitten odottelemaan henkilöetsintää, kellon ollessa vähän yli yksitoista, onneksi oli kaunis pilvetön päivä takana, niin valoakin pitäisi riittää.

Metsään mentiin kolmantena, eka koira nosti vain viimeisen ukon, toinen koira kaikki, eli mahdollisuuksia oli. Alkupäässä Glendan risteily oli aika rumaa, mutta teki kuitenkin töitä, ajattelin etten voi vaatia koiralta sen enempää, kun olin sattunut kuulemaan, että alue oli tallattu useita tunteja meitä ennen. Kyllä koira menee, jos sillä on joku syy mennä, koetin hokea itselleni... Vähän ennen 150metriä tulikin rulla vasemmalta ja ei kun näytölle. Jes, maalimies ylös :). Sitten samoilta kohtia oikealta maalimies, tässä kohtaa olin jo kadottanut matkantajuni ja odottelin sanooko tuomari, että oli jo viimeinen maalimies, mutta eipä ollut ja toivo nousi kolmen maalimiehen suhteen :). Takakulmasta nousi sitten se viimeinen vielä, jesjes, kolme maalimiestä ollaan nostettu viimeksi melkein kaksi vuotta sitten, tästä saa olla tyytyväinen - etenkin hämärässä metsässä, missä oli vähän vaikea hahmottaa etenkin keskilinjaa ja näytöillä sai vähän haparoida, ettei kaadu. Pistemenetysten syitä en muista, mutta niitä lähti viisi, joten jäljelle jäi 165 pistettä.

Yhteensä siis maastosta 195 pistettä ja kokonaisuudessaan 276 pistettä, joka olikin kokeen ainoa ykköstulos! :) Vaikken ilosta kiljunutkaan, niin pitää sanoa, että varsin tyytyväinen olen tähän tulokseen, tätä varten on kyllä totisesti tehty töitä :))

Eli yhtä uupuu KVAsta, kai sitä pitää vielä koettaa kisata :)