Alkaa käymään yksitoikkoiseksi nää meidän treenit :). Tänään siis jälleen ohjelmassa Glendalle tarkkuutta ja molemmille tottista. Tarkkuutta tehtiin taas helposti keskittyen lähinnä pelkkään palautukseen, nyt molemmilla kerroilla sujui ilman tökkimisiä sun muita temppuja :).

Tottiksissa Glenda aloitti paikkamakuulla Tikin tehdessä, nyt pääsin huomauttamaan ruohon mutustamisesta, aargh! Tää ois pitänyt tehdä kauan sitten...
Muuten oli kivat ja hyvät treenit, joista seuraaminen ekana, ok. Tehtiin pelkkä luoksetulo pitkältä matkalta ilman jääviä, tosi hyvä vauhti. Tasamaanoudossa meinasi taas vähän tulla sivulle, en tajua, toistolla tosi hyvin ja varmasti. Uskaltauduin kokeilemaan hyppyä, vähän matalampana varmaan jotain 95cm. Hienosti hyppäs ilman mitään ongelmia mennessä, takaisin päin tullessa siirryin esteen ohi ja palkka näin ollen ohituksesta, vahvistetaan nyt tätä. Otin toistona vielä niin, että heitin kapulan esteen viereltä ja menomatka siis ilman hyppyä myös, muttei tietty kiertäen, ja palautuksesta taas palkka - tässä kun on välillä vähän epävarma, niin vahvistetaan. Aa-nouto hyvin. Eteenmenossa palkkailin seuraamisesta, jossa kyttää ja on tosi matalana, mutta nyt paikka ei ollut ihan törkeän edessä. Muutaman kerran huomautin liiasta edistämisestä ja useamman kerran palkkailin. Itse eteenmeno hyvin.

Bestis aloitti paikkamakuulla Surku kaverinaan, Surku istui ja Maria palkkasi sen välillä, hyvää pientä häiriötä. Tämä tosi hyvin. Seuraamista sekä hihnalla ja ilman, vähän se aukeaa, mutta kaiken kaikkiaan Virven palkkaamisneuvon jälkeen on parantanut. Maahanmenossa teki jonkun ihme kuvion valmistelevassa ekalla kerralla, toistolla hyvin. Luoksetulossa palkkasin pelkästä odottamisesta taas käskyn jälkeen, tämä hyvin, kuten myös itse luoksetulo. Seisahtuminen taas hyvin, kuulemma vähän pomppii sivuun käskyn jälkeen, mutten jaksa välittää.
Sitten oli jännittävin hetki, eli pomppu! Tehtiin kerran 30cm, joka hyvin, sitten koklattiin 40cm, joka hyvin, näistä molemmista palkka pelkästä hypystä. Sitten takaisin 30cm ja palkka vasta seisomisen jälkeen, joka myös ok. Jes :)

Olipa kivat treenit ja vaikka päivä on ollut tosi sateinen niin onnistuttiin treenaamaan ja lenkkeilemään ilman kastumista! :)