Talloin Glendalle tänään piiitkästä aikaa jäljen, sai vanhentua noin tunnin, keppejä seitsemän (6 ja 7 lähekkäin), kulmia vissiin neljä ja maasto ei kovin helppoa, muttei kovin vaikeaakaan. Jälki lähti oikealle. Jana ehkä 20metriä (näitä pitäis kai pidentää...)

Lähti vauhdilla, suht hyvin suoraan ja nappas aika hyvin jäljen. Ekan kepin ohi meni vauhdilla, ei reagoinut. Kakkoskeppiin reagoi, muttei meinannut tuoda -> kehotin. Kolmoskepin tais napata ite. Neloskepin ohi meni ja sit oli kuutamolla, tässä pyysin takaisin ja otti jäljen ennen keppiä ja nosti kepin hyvin. Vitoskepin yli meni, kutoskepin nosti itse hienosti (etsi oikein hajun saatuaan :), jäljestin sitten vielä seiskakepille ja siihen tarvi taas kehoituksen... Huoh, aivan liikaa oli rouvalla tänään vauhtia, malttia ei sitten niinkään. En kuitenkaan oo huolissani tosta kehoittamisesta, koska ihan selkeästi oli reagoinut keppeihin, ei vain meinannut malttaa niitä nostaa. Ei muuta kun lisää treeniä, jos kisoihin meinaa syksyllä.

Esineitä pitäis vielä tänään ottaa ja huomenna taas laskemaan lampaat ja hakutreeneihin - sunnuntaina jäi treenit väliin, kun Bestis päätti hyökätä pahaa-aavistamatonta Glendaa päin tuijotuksen lomassa niin, että Glenda vähän kevensi jalkaansa... Oli onneksi jo nopeasti parempi, mutta päätin varmuuden vuoksi jättää treenit väliin.

Glenda sai eilen lainata Bestiksen hyppyä ja jopas olikin hankala hypätä takaisin päin edes sitä pientä matalaa estettä! Hyvä, että on nyt edes sellainen, niin saadaan harjoiteltua. Eteentulokin oli vähän hakusessa, pääosa kuitenkin onnistuneita.

Bestis on jo aika haka hypyssä, vaatii enää pienen askelavun, mutta suurimmaksi osaksi hyppää tosi hienosti :)