Ensin pitää huomauttaa, että mä vakavasti harkitsen seuraavan kerran, kun pitäisi siirtyä Ylöjärven kunnan alueelle, jostain syystä onnistun AINA eksymään siellä. Nyt sentään olen jo ymmärtänyt mistä kohtaa kuuluu kääntyä Ylöjärven keskustaan suuntaan, mutta sekään ei tällä kertaa auttanut. Surkeaa :)

 

Käytiin siis pikavisiitillä Tampereen suunnilla ja tokihan oli poikiakin samalla nähtävä, eli siis tottisteltiin Hiskin ja Huin kanssa Mutalan (auratulla!) kentällä.

Pojat näyttivät ensin hienoa osaamistaan, ovat molemmat ihan hirveän kivoja ja taitavia pieniä koiralapsia :). Olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen Glendan pentuihin luonteiden osalta ja tosi kiva, että ovat menneet sellaisille ihmisille, jotka jaksavat minun ihastelua näin hyvin :).

Glenda sai tehdä viimeisenä, tehtiin aika pitkälti kaikkia pk-kuvioita voittajaluokasta. Seuraaminen oli taas ihan mallikasta, kerran huomautin liian edessä olevasta paikasta, tässä ollaan edistytty mukavasti. Istuminen oli hyvä, maahanmeno ja luoksetulo myös, jee. Seisomisen seuraamista koetin hioa vähän namilla, se vaatisi edelleen paljon enemmän huomiota, mutta luulen että namin kanssa voisi saada jotain tulosta aikaiseksi. Noudossa sähläsin ensin itse ja taisi Glendakin sählätä, mutta ekan sähläysnoudon jälkeen saatin oikein hyviä onnistumisia aikaan, tämäkin vähän etenee, hienoa! Loppuun vielä eteenmeno, joka itsessään oli ikävän kaareva (on tainnut olla itse asiassa useammankin kerran, ehkä pitäisi vähän helpottaa...?) ja valmisteleva jälleen kerran ihan hirveä.

Oli tosi kivat treenit, Glenda oli ihana ja lapsensa vielä ihanampia, vaikka minä en ole ehkä se kaikkein objektiivisin sanomaan ;). Kiitos Hanna ja Kaarina seurasta!

 

Bestiksestä vielä loppuun maininta, että se raukka on alkanut nyt kulkemaan lähes pelkästään peitsaten, ahdistaa :-(. Muuten on ollut hyvin ja viime kirjoituksen toivekin toteutui, eli päästiin puhtaasti alas viime kerralla, kun oli hoidossa! :)) Juoksu alkaa olemaan jo lähes ohi ja nyt se on taas päässyt paremmin kyykkyyn pissatessaan, en tiedä vaikuttiko juoksu siihen niin voimakkaasti, että pissasi lähestulkoon pystyssä. Mutta nyt taas siis paremmin. Aika paljon sekin tuntuu aikuistuneen ja rauhoittuneen, saattaa mennä itse häkkiin nukkumaan ja lenkilläkin on oikein kiltisti :). Hirmu kiva se on edelleen mun mielestä, toivottavasti vielä vähän kehittyisi tuo sen liikkuminen, pidätyskyvyn kanssa alan pikkuhiljaa menettämään toivoni...