Eipä ole taas kauheasti tullut kirjoiteltua, mutta ei me olla oikein mitään kirjoittamisen arvoista tehtykään... Glenda on saanut laskea lampaita, mutta muuten ollaan lähinnä keskitytty lenkkeilyyn, uimiseen ja mökkeilyyn. Bestis on jo ihan iso koira, nyt sillä vihdoin tippui viimeinen kulmurikin - onneksi, ehdin jo pelkäämään, että se pitää leikata. Sisäsiisteyskin on parantunut huomattavasti ja nyt sisälle tulee oikeastaan enää vahinkoja, tosin pitkät työpäivät on sille vielä liian pitkiä, mutta se nyt on ymmärrettävää.
Nyt se pääsee jo ketterästi kiipeämään portaat ja askeltaa ne aika hienosti vuorotellen, ellei sitten kiirehdi kauheaa vauhtia. Muutenkin on ollut hyvän oloinen, vaikka edelleen liikkeet on vähän liioiteltuja ja istuminen ja maahanmeno hitaita.

Tällä viikolla oltiin Bestiksen kanssa kahdestaan Tampereella muutama päivä, Bestikselle teki hyvää päästä vähän touhuamaan ilman äitiä. Se on nyt muutamaan kertaan pöhissyt jotain, alkaa kai huomaamaan, että sosiaalistaminen jäi tosiaan vähän vaiheeseen. Mutta en ole ainakaan vielä asiasta kovin huolissani, toivottavasti olisi jokin ohimenevä kausi.

Kotiintulomatkalla pysähdyttiin treffaamaan Veli Vekkikaulusta, eli Hiskiä ja Kaarinaa (kiitos vielä!). Oli hurjan kiva nähdä miten iso ja taitava koira Hiskistä oli kasvanut :). Bestis sai väsyttää itseään matkaa varten painimalla Hiskin kanssa ja lopuksi Kaarina näytti vähän tottista Hiskin kanssa ja hienolta se näyttikin :)). On nää kyllä hienoja lapsia - täysin objektiivisesti sanottu ;))
Huita ei ehditty näkemään, toivottavasti ensi kerralla, kun siellä päin pyöritään!

1785442.jpg
Herra Hiskonen aka Veli Vekkikaulus, rakkaalla lapsella on monta nimeä :)

1785455.jpg
Lapsilla on hauskaa.

1785459.jpg
Pesticidi jahtausvuorossa.

1785467.jpg
Pienempää kiusataan.

1785472.jpg
Komeat on pysyvät hampaat molemmilla.

1785475.jpg
Hiski seuraamassa :)