Eilen oli tehokas sosiaalistumispäivä, aamupäivällä lähdettiin ensin yliopistolle katselemaan ihmisiä. Aloitettiin matka kirjastosta, tyytyväisenä Bestis siellä oli sylimatkustajana :). Sen jälkeen suunnattiin yliopistonmäelle suihkulähteen luo istuskelemaan. Minä luin ja B touhusi nurmella (ja vähän kukkapuskassakin...). Siellä viihdyttiin varmaan pari tuntia, Elsi kävi pariin kertaan meidän seurana, kuten myös muutama vieras sosiaalistajakin. Bestikselle istki väsykin ja nukkui pienet päiväunet nurtsilla, herättyään käveltiin takaisin päin ja sillä matkalla Bestis oli jo hyvin ymmärtänyt päivän idean - meni vieraiden luo pyytämään rapsutuksia :).

Sitten hetkeksi kotiin opettelemaan yksinoloa, taisi pieni olla sen verran väsynyt, että ihan nätisti oli keittiössä sen pienen hetken kun oli yksin.

Illemmalla lähdettiin käymään mun töissä näyttämässä työkavereille pikkukaveria, vähän Riitan hyllyttämisestä johtuva kolina oli jännittävää, muuten oli ihan reippaana. Tutustuttiin koko Kaarinan Alkon tiloihin varastosta myymälään ja takahuoneeseen :). Pihalla myös vähän ihmeteltiin mopojen ääniä, sekä maassa ollutta muovipussia, joka oli aluksi vähän jännittävä, mutta sitten sitä oli kiva koettaa tappaa.
Alkolta suunnattiin mummulan kautta mun vanhempien luokse katsomaan äitikoiraa ja Tessaa.
Glendan tassu näytti jo paremmalta, mutta anturan pinta on vielä aika ohut, joten saa vielä olla vähän pienemmällä tekemisellä. TYLSÄÄ! Tissit olivat pienentyneet, mutta ei ne vieläkään kovin pienet ole...
Bestis koetti saada Tessaa ja Glendaa leikkimään kovasti, muttei ne oikein innostuneet.

Tänään ollaan touhuttu vain tässä lähellä, mulle iski yöllä flunssa, kuume nousi ja kurkku kipeä. Pariin kertaan ollaan kuitenkin käyty lähikentällä leikkimässä, tosi hienosti taas leikki ja palauttaa edelleen mulle lelua :))). Koetin tehdä namilla imuttamista, mutta Bestis tahtoi leikkiä, joten tehtiin sitten leluseuraamista ehkä askel-kaksi muutamaan otteeseen, aika mukavalta tuntui :).