Bestiksen kanssa ei olla jaksettu kauheasti stressata tulevasta avoimen luokan kokeesta, kunhan vähän ylläpidetty asioita. Hyppyä pitäisi päästä tekemään, mutta en ole yksinkertaisesti jaksanut raahautua kentälle... Eli kovin suuria odotuksia ei kokeesta ole, mutta mennään nyt katsomaan :). Tällä hetkellä vaikuttaa kuitenkin siltä, että Bestiksen tokoura jää avoimeen luokkaan, niin ei sieltä tarvitse vielä tänä vuonna välttämättä ykköstä saada :)

Mökillä tehtiin vähän jotain pientä, erityisesti ollaan koetettu harjoitella seisomisesta perusasentoon tuloa sekä kauempana istumista. Pesti meinaa väkisin mennä maihin, joten sitä ollaan nyt hyppyä ajatellan vähän hinkattu ja alkaa vaikuttamaan paremmalta :)

Tänään käväisin ihan oikein lähiparkkiksella asti treenaamassa ;). Seuraamisessa muistin taas palkata ylhäältäpäin, josko se pikkaisen auttaisi painamiseen taas. Olin jo ehtinyt unohtaa koko jutun...

Jäävät oli molemmat ihan ok:t loppuun asti, vähän vinoon se tosin jää, johtuen seuraamisen painamisesta, mutta en jaksa siitä stressata.

Luoksetulo oli ok, pysähdys olisi ehkä saanut olla vähän napakampi, mutta palkan arvoinen se silti oli mun mielestä. Ajatuksena oli ottaa kokonaisena tämäkin liike, mutta kun pysähdys oli vähän siinä ja siinä, niin ajattelin palkata tulevaisuutta ajatellen...

Nouto oli hyvä, pitäisi vaan muistaa tehdä enemmän malttamisharjoituksia ja palkata pysymisestä perusasennossa.

Kaukot myös hyvät, vähän meni lopun maahanmenossa mutkalle, muttei se nyt niin vaarallista ole.

Ja vikaksi tehtiin virtuaalihyppyä, eli sitä kauempana istumista - onnistui varmaan viidesti putkeen, jes! :))

Katsotaan nyt miten tää syksy tästä lähtee käyntiin, mä valmistuin vihdoin ja viimein tänään (jee! :))) ja toivottavasti pääsisin jatkamaan jatko-opiskelijana tässä vielä syksyn aikana. Eli se taitaa viedä niin paljon aikaa, että kisailut varmaan saa jäädä. Luultavasti Glenda ei ainakaan tänä vuonna enää kisaile pk:ssa, molempien tokoa saatan harkita, mikäli Bestis ei sitä ykköstä nyt saa, kuten epäilen. Glenda on siis vähän harjoitellut uudestaan tunaria ja muitakin tokoliikkeitä, joten saattaa olla että se vielä myöhemmin kisailee tokossa. Saa nähdä. Mikäli saan aa-esteen kuntoon, niin voi että kisataan ensi vuonna vielä jäljellä/etsinnässä, mutta enpä tiedä :). Ja jos vaikka jossain vaiheessa sais pennunkin :)