Tänään samassa paikassa hakutreenit kuin viime sunnuntainakin.

Glendan treeni tehtiin Kessin treenin pohjalta (miten niin laiska ohjaaja..:) eli etukulmat valmiina ja suorat palkat niistä, sen jälkeen kolme tyhjää ja taas takakulmat valmiina ja suorat palkat.

Kaksi ekaa meni hyvin, nyt maalimiehet ehtivät hyvin palkkaamaan ennen kuin Glenda ajattelikaan ilmaisua ja mä rämmin (todellakin rämmin, keli on ollut ihan kamala) piiloille hakemaan koiran ja kuljetin pois. Leikkiminen siis laitettiin minimiin, kuten viimeksi suunnittelin. Eka tyhjä oli ok, vähän muistaakseni työskenteli taakse päin, muttei pahasti. Toka tyhjä oli jo mun mielestä ihan hyvä, mutta kolmas ihan surkea! Glenda työskenteli koko ajan taakse päin, ei millään meinannut kääntyä oikeaan suuntaan. Selkeästi on kovin toispuoleinen tuo koira... Mietin kyllä tuossa, että saattoi jäädä vähän tutkimatonta aluetta sen ekan tyhjän jälkeen, mikä myös kannusti kääntymään väärään suuntaan.

No joo, tämän jälkeinen pisto oli myös ruma (vasta jälkeen päin tajusin lähettäneeni vähän tyhmästi), mutta kuitenkin ihan hyväksyttävä, viimeinen oli sitten jo lähes oikeasti hyvä, siinä kääntyi ensin oikeaan suuntaan mutta onnistuikin kääntymään just vähän ennen maalimiestä, joten joutui sitten palaamaan takaisin hieman.

Ihan mukavat treenit sinänsä, ilmaisuja ei tullut mikä oli oikeastaan tämän treenin tarkoituskin ja kuitenkin Glenda teki hyvin töitä vaikka keli oli tosi raskas.

Ensi kerraksi taas muistettavia asioita:

- Vasemmalle ehkä haamuja tai muuta suoraa pistoa helpottavaa

- Muista olla tarkka lähetyspaikoista, jottei jää tutkimatonta aluetta väliin

- Piilolta poistumista on harjoiteltava, nyt näkyvissä pientä possuilua

Bestis pääsi mukaan treeneihin, sillä ajattelin ottaa sen mukaan tallomaan. Onneksi puolessa välissä matkaa muistin, että sillähän on edelleen juoksu, joten se saikin sitten nököttää autossa treenien loppuun (lukuunottamatta sitä, että karkasi autosta hetkeksi ennen treenejä...). Treenien jälkeen käytiin lenkillä ja vähän treenaamassa, koetettiin seuraamista, maahanmenoja ja istumista, peruuttelua ja pyörimistä. Bestis on vaan hauska, mutta kauheasti sen kanssa pitäisi tehdä, jos tahtoisi että se joskus jotain osaisikin :)

Ja tänään se pitkästä aikaa kakkasi autoon matkalla treeneihin, ei kiva :-(. Nyt se pääsi ainakin iltakylään mun luokse, toivottavasti päästään puhtaasti ulos :)