Nyt ei kyllä mee hyvin, sekä haun että jäljen edelliset treenit olleet ihan kaaosta :D.


Tehtiin tänään siis jälki, jolla oli neljä keppiä. Käytiin eilen Ilmarin kanssa matkalla Tampereelle tallomassa valmiiksi janat ja tänään sitten Elsin kanssa treenaamaan, tallottiin taas toisillemme jäljet.

Hoppu jäljesti ekana, takajälki janalta, mutta uusinnalla hyvin ja kaikki kepit ylös, se on nyt tehnyt tooosi hienosti :)

Glenda sen sijaan...Huoh :D. Jana oli vähän kiemuraista taas ja mä onnistuin ottamaan sen jäljeltä pois, kun kuvittelin sen menevän vinoon... Eli siis, ens kerralla vois ehkä merkata jäljen alun, jos ja kun joku muu talloo jäljen. Alku mentiin tosi lujaa, mä sain juosta perässä ja jossain vaiheessa kun oli pakko irrottaa liinasta niin sain juosta aika pitkän pätkän ennen kuin sain siitä uudestaan kiinni. Aika pitkä matka jäljestettyä tuli eka keppi vastaan (ilmeisesti oikeasti kyllä ainakin toinen), tästä leikkiä ja ruokaa ja takas jäljelle. Jonkin aikaa ilmeisesti mentiin ihan oikeaa jälkeä, sen jälkeen Glenda lähti tosi päättäväisesti väärään suuntaan ja kohta olikin ihan hukassa. En oikein tiedä miten näihin pitäisi reagoida, mutta olen ajatellut, että Glenda on sen tyylinen koira, jolle ei tee hyvää jos autan sitä (tai siis se ei sitten välttämättä tule itse tehneeksi mitään työtä, kun haluaisin sen kuitenkin oppivan jotain silloinkin, kun jälki hukkuu...). Näin ollen jätettiin jäljestykset tältä päivältä siihen ja lähdettiin takaisin autolle.

Nyt on vähän hölmö olo tän suhteen, en oikein tiedä mitä pitäisi tehdä, ehkä ainakin vähän kauemmin vanhenneita jälkiä (tänäänkin oli vain vajaan tunnin), ehkä pidempiä, että joutuisi rauhoittumaan?? Ei mitään hajua suoraan sanottuna, eli nyt tosiaan jonnekin jälkioppiin, tai sitten jatketaan kokeiluja ja ihmetellään taas, kun ei suju :D