Käytiin tänään Saakun kanssa tekemässä tottista ja koska jouduttiin odottelemaan kentälle pääsyä, niin tehtiin kapea esineruutukaistale (heti sen jälkeen, kun olin siivonnut takalaatikosta pissaa ja kakkaa, kiitos Bestiksen...), Glendalle takareunalle yksi esine. Autosta tultuaan G oli ihan menossa kentälle, mutta se on kyllä niin ihana ja ymmärtää tosi helposti mitä on tekemässä, joten ei ollut hankala orientoitua esineisiin :). Lähti aika lujaa ja ihan pikkuisen juoksi - kävi siis aika lähellä esinettä kerran tavallaan turhaan, mutta nosti esineen kuitenkin tosi nopeasti ja palautus oli hyvä. Tämä oli hyvä treeni :)

Bestiskin sai tehdä elämänsä ekan esineruudun (ainakin muistaakseni...). Saakku vei Bestiksen nähden esineen puoliväliin aluetta, lähetyksellä Pesti lähti tosi reippaasti kohti esinettä, hieman ehkä ihmetteli vähän ennen esinettä. Nopeasti löysi esineen ja otti suuhun, sitten ihmetteli mitä sillä kuuluisi tehdä, mutta kun kutsuin niin palautti tosi hienosti, hyvä Pesti!! :)

Sitten kentälle, Hukka sai aloittaa ja Pesti teki toisena. Aluksi otettiin pelkkää perusasentoon tuloa, yleensä tulee ensin vähän vinoon ja siitä korjaa suht hyvin. Seuraavaksi pientä seuraamispätkää, ensin namilla ja sitten lelulla, nämä meni yllättävän hyvin. Sen jälkeen "liikkeestä maahanmenoa", eli Bestis sai hyöriä mun lähellä ja siitä vauhdista laitoin maahan, ekan kerran vaikutti siltä, ettei vaan päässyt kunnolla maahan asti.  Tokalla kerralla vaikutti vähän malttamattomalta, eikä peppu siis mennyt heti maahan saakka ja kolmannella kerralla ei malttanut sitten enää ollenkaan mennä maahan. Neljäs oli sitten taas ihan ok, kun vähän autoin. Hyvin matalaa (ehkä n. 20cm) hyppyäkin kokeiltiin, kerran kolautti, muuten hyppäsi ok, aika helposti pyrki vaan kiertämään. Lopuksi vielä vähän seisahtumista (hankalaa itselle) ja sitten vauhtiluoksetulo viimeiseksi.

Glenda teki aluksi seuraamista, pari pätkää, jotka suht ok. Sitten unohdin itse pk-kaavan ja otinkin suoraan maahanmenon ja luoksetulon suoraan lelulle, nämä hyvät. Sitten useampi toisto seisomisen seuraamista, joka on ihan hirveän pomppivaista edelleen, mutta korjaa yllättävän hyvin huomautuksesta. Pitää vaan itse muistaa huomauttaa... Sitten pari läpijuoksua seisahtumisesta.
Kentällä ei ollut kuin vähän matalampi este (oisko 80cm?), joten otettiin sitä, mutta jostain syystä Glendaa nyt jotenkin jännittää takaisin hyppääminen. En nyt jaksa tästä ottaa sen suurempaa ongelmaa, joten sai tulla ihan hyvillä mielin kiertäen takaisin - kerranhan kokeessa se jäi tinttaroimaan esteen taakse ihmeissään (ja ihan innoissaan, kovin pahasti kun en ole sitä kiertämisestä kieltänyt, se vain silloin tiesi että se pitäisi tehdä), jolloin liike nollautui. Ajattelin, että pitää käyttää se hieronnassa ja varmistaa, ettei johdu jumituksista toi, ennen kuin alkaa tekemään miten sen ihmeellisempää asian suhteen. Lopuksi vielä noutoa, ensin toi sivulle, kun olin itse unessa enkä huomannut auttaa. Tästä en tietenkään palkannut, vaan uusittiin ja nyt avulla toi hyvin eteen. Otin vielä loppuun noudon matalalla esteellä ja tästä taas palautti hyvin eteen pienellä avulla.

Kivaa oli treenata, pitäisi vaan treenata useammin, jottei tarvitsisi koettaa muistaa treenata ihan kaikkea yhdessä treenissä...