Tänään oli jo parempi päivä, kivakiva.

Ensin päivällä Bestis sai taas syödä ruokansa jäljeltä, hyvin taas sujui.
Sitten Glenda teki esineruudun, mikä olikin ihan supervaikea tällä kertaa. Nappasin matkalla tieltä mukaan pienen pätkän repun hihnaa ja laitoin sen pussiin ja tiputin sen suoraan pussista alueelle. Se ei tainnut haista kovin voimakkaasti ja ajattelin tehdä helpotuksen vuoksi aika kapean, mutta syvän ruudun, se oli varmaan n. 10 x 60 metriä. Glenda sai etsiä ja etsiä ja etsiä, eikä meinannut vaan siltikään löytyä. Menin sitten sen kanssa auttamaan, enkä meinannut itsekään löytää esinettä, vihdoin ja viimein se kuitenkin löytyi ja siitä palkka. Leikittiin sitten vielä esineellä ja jätin sen uudelleen Glendan nähden taakse, jotta sain sille vielä hyvän mielen (tai ainakin itselle). Vaikka sinänsä meni pieleen tää ruutu, niin oon kuitenkin tosi tyytyväinen, koska Glenda työskenteli tosi sitkeästi ja pitkään ja innokkaasti koko ajan, aina ei vaan voi onnistua :)

Illalla käytiin taas Kupittaalla (pitäis kyllä käydä muuallakin, laiska-Laura menee aina vaan samoille kentille, ei tee hyvää pennulle). Ensin törmättiin bc-pentu Hattiwattiin ja Bestis sai leikkiä sen kanssa, sen jälkeen taas vaan hengailtiin ja lopuksi vielä treenattiin. Sen verran sentään tajusin, että treenasin eri kohdassa puistoa kuin ennen :).
Bestis teki taas ensin namilla perusasentoa ja eteentuloa, eikä se osaa vieläkään olla perusasennossa ilman käsiapua, toisin kuin taitavat sisaruksensa :). Opetellaan... Muuten noi sujuu mun mielestä aika kivasti.
Leikittiin narupallolla paljon ja taas tehtiin irroitusleikkiä, eli "kiitos"-käskyllä sai taas lelun lentämään. Kivaa oli tänään :)

Glenda teki ensin seuraamista, tein vain yhden pätkän koska se tuntui niin hyvältä, jeejee :).Istuminen oli napakka, kuten yleensä, maahanmenoa hinkattiin enemmän tänään, jotta sain sen nopeaksi ja onnistuihan se. Seisomisen valmistelevaa hinkattiin myös, koetin itse juosta rauhallisemmin, jotta sain Glendan olemaan pomppimatta ja palkattua siitä ja sekin sujui. Lopuksi tehtiin eteentuloja puun kierrolla, aluksi oli huonompia mutta parani loppua kohden.
Tänään olin molempien koirien treeneihin oikein tyytyväinen, taitavat tytöt :)

Tässä vielä Bestiksen kasvukuva, ei näistä kyllä ota yhtään selvää miten tuo lapsi on kasvanut, mutta lisätään nyt silti :)). (Jos vaikka koettais opettaa pennun olemaan paikallaan, hehe, ja sitten katsoisi jonkin paremman vertailukohteen :)
1536214.jpg

Ai niin! Meinasin unohtaa mainita, että Bestis näki tänään fasaanin. Tai onhan se niitä ennenkin nähnyt, mutta tänään fasaani lähti pellolla parin metrin päästä Bestiksestä. Pikku-Bee lähti innoissaan perään häntä pystyssä ja mä pelästyin melkoisesti. Onneksi se jostain kumman syystä uskoi mua ja pysähtyi ja tuli hetken päästä luo :). Sen jälkeen leikittiin ja pitkään.