Tänään treenattiin aamusta Iitun kanssa, Bestis aloitti tekemällä tokoa. Ekaksi tehtiin seuraamista, tällä kertaa namilla, Iitu naksutti kun suoristi asentoa. Tää on nyt vähän tällasta säätöä, mutta kokeillaan, jos ees vähän paranisi tällä tavoin.

Maahanmenosta sai myös naksun, kun peffa oli kokonaan maassa, tää oli hyvä.

Luoksetulo läpi, hyvin.

Ruutua ensin tyhjään ruutuun, tosi hienosti meni, vaikka matkalla oli vasemmalla kapulat jotka vaikutti vähän kiinnostavilta. Meni kuitenkin vauhdilla ruutuun ja reagoi hyvin pysähdykseen. Toistolla meni jopa ihan suoraan :). Sitten pariin kertaan luoksetuloa ruudusta, tuli ihan hyvin (avuilla tosin...), mutta Iitu sanoi että pikkasen oli hytkynyt. Otettiin sitten kerran pelkkää pötköttelyä, jossa oli rauhallinen.

Nouto tehtiin tällä kertaa vain kertaalleen kokonaisena, palkkasin ensin pysymisestä namilla, sen jälkeen liike loppuun asti, en keksi valittamista :)

Lopuksi kaukojen virittelyissä istumassa pysyminen - onnistui, ja maahanmeno, joka onnistui myös, jes!

Glenda teki ensin ilmoittautumiseen tulon, jossa on parantanut tosi paljon yhdessä-kävelyä :). Seuraamista, ekalla pätkällä piippas kainosti, josta pieni kommentti ja uusiksi. Tokalla pätkällä ei painanut juurikaan, ottaa sen verran painetta korjauksesta.

Istuminen hyvä, siitä heti palkka.

Maahanmenosta palkka juoksuun lähdön jälkeen, ennakoi, mutta pysyi pystyssä. Sen jälkeen erikseen maahan ja siitä luokse loppuun asti, tuli hyvällä vauhdilla. Jes, tääkin tuntuu menevän vähän parempaan suuntaan.

Seisomisesta palkka heti, seuraamisessa keuliiiiii...

Eteenmenoon ensin pelkkää seuraamista, joka tällä hetkellä karmeinta. Sitten pallolle, joka hyvä.

Innostuttiin vielä ottamaan pikkuesineruutu, jossa Glenda aloitti. Esineenä muovinen kärrypoletti. Iitu talloi ja piilotti, vähän ehkä hankalammin kuin itse olen harjoitellut. Glenda lähti tosi hyvin liikkeelle, rauhallisesti. Aika nopeasti lähti paikallistamaan, tästä kehuin ja Glenda meni vähän hämilleen. Höösäs vähän jotain muuta jonkin aikaa, jonka jälkeen palas esineelle ja toi ihan hyvin. Palautuksessa taas saatiin poletti tipahtamaan, Glenda sylkäsee sen jotenkin niin vauhdilla, että sitä pitää harjoitella ihan erikseen, kuten sitten tehtiinkin. Tässä kun laitoin käden reilusti vaan suun alle, niin onnistuin ottamaan sen kiinni.

Kotimatkalla käytiin vielä lenkillä ja tein samalla uudestaan pikkuesineet, tällä kertaa metallisella kärrypoletilla ;). Nuuskutti taas hyvin, paikallisti, mutta sitten ei kuitenkaan ottanut suuhun vaan teki pienen koukkauksen. Tämän jälkeen palas esineelle ja palautus ok, tosin taas saatiin esine tipahtamaan.

Koska mua kiukutti se, että tekee kiekkauksen esineen paikallistamisen jälkeen, tehtiin vielä toinen ruutu. Nyt paikallisti nopeasti ja otti heti esineen, jes :). Rutiinin puutetta sanoisin. Ja tällä kertaa onnistuin koppaamaan esineen :)). Tää on kyllä hauskaa, oon ihan innoissani :))