Bestis 11 viikkoa kasvukuva saatiin otettua, kun pieni pysyy jo niin hienosti seisomassa :)

1563581.jpg

Kovasti on pentu kasvanut näemmä, sitä ei tajua kun suurimman osan ajasta joko makaa tai istuu...

Edistystä on taas mun mielestä hieman tapahtunut, syödessä pysyy jo lähes kokonaan tukematta pystyssä ja pariin kertaan on ihan sekunniksi koettanut nousta seisomaan. Siinä mun mielestä vasen jalka olisi ehkä ihan pikkusen vahvemman oloinen. Jumppaamiseen se alkaa pikkuhiljaa kyllästymään ihan täysin, koettaa syödä mun käsiä ja nyt kun on paremmassa kunnossa niin meinaa liueta paikalta, eli yksin sitä on ollut nyt aika hankala jumpata. Mutta onneksi apukäsiä on ollut tarjolla, niin on saatu jumpattua :)

Glenda ei lähtenytkään mökkeilemään, mutta pääsi eilen kunnon lenkeille ja käytiin epävirallisissa agikisoissa hakemassa Bestikselle uusi lelu (sillehän ei pitänyt ostaa yhtään omia leluja, kun niitä on Glendalle hankittu niin paljon, mutta kummasti nyt on viikossa saanut jo kaksi uutta lelua...), niin samalla tehtiin vähän lämmittelyesteitä ja tokoa. Agility tuntui nyt aika kivalta, pitääkin harkita josko sitä taas jaksaisi vähän vaikka tehdä.

Vielä leikkikuvia äidistä ja tyttärestä, Glenda jaksaa aika paljon leikkiä potilaan kanssa ja se tuntuu tekevän Beelle hyvää :)

1563571.jpg

1563579.jpg

1563580.jpg