Nyt ei oo oikein ehtinyt päivittelemään blogia, mutta kai sitä voisi vähän laittaa viime päivistä ylös.

Glendan kanssa ollaan otettu pari esineruutua, yksi tooosi huono (juoksi, juoksi ja juoksi) ja yksi ihan ok. Torstaina käytiin hakutreeneissä, joissa ei menty ihan suunnitelmien mukaan, vaan kaksi ensimmäistä maalimiestä ilmaisi vaikka niiden piti olla suorapalkkoja, niiden jälkeen otin yhden tyhjän ja sitten kaksi suorapalkkaa, jotka onnistuivat.
Lauantaina kokeiltiin jälleen onneamme voittajaluokassa, aloitettiin esineruudusta. Lähetin ensin oikeasta reunasta, ja siltä pistolta nousi takarajalta esine. Sitten keskeltä lähetys, ja keskeltä palautui esine. Lähes vasemmasta reunasta kolmas pisto, jolta kutsuin takaisin ja ihan vasemmasta reunasta neljäs, jolta palautti etuesineen. Aikaa meni vajaa kolme minuuttia, tarkempaa en tiedä. Glenda työskenteli hyvin, palautti esineet hyvin ja oli muutenkin aika pätevä. Pisteitä 30 :)

Sitten henkilöetsintään, joka oli taas yhtä juoksentelua...Huoh! Ensimmäinen (ja viimeinen) maalimies nousi kahdestasadasta metristä, etukulmaan oli jäänyt heti yksi ukko ja päätin jo ennen tuon maalimiehen nostoa, että keskeytän jos jonkun ilmaisee. Ei ollut kuulemma käynyt ihan maalimiehen lähellä, joten sinänsä ehkä positiivista kuitenkin. Vauhtia oli kuitenkin ihan liikaa, eikä nenä ollut kunnolla auki. Mä pistotin ihan turhan tiuhaan, kun en luottanut koiran tarkistaneen aluetta jolla oli käynyt, joten sekin varmasti vaikutti juoksenteluun. Saatiin Päiviltä hyviä vinkkejä jatkoon, nyt vain pitäisi taas kaivaa jostain kadonnut motivaatio...
Tottista ei tehty ollenkaan. Nyt taas keskitytään treeneihin ja katsotaan kokeita joskus loppusyksystä uudestaan, PK-SM:t saa luultavasti jäädä väliin.

Bestis on touhuillut kaikenlaista, enemmän ei-niin-järkeviä-asioita, kuin järkeviä. Sen liikkuminen muistuttaa välillä jo etäisesti laukkaa ja nyt pääsee taas sohvalle hyppäämään (vaikka se on siltä kiellettyä) ja koettaa omia kaukosäätimiä. Pidätyskyky on menossa vähän parempaan päin, mikä on erityisen mukavaa :).