Tänään vaati kyllä roiman annoksen urheilumieltä, kun treenattiin hakua kaatosateessa. Tai itse asiassa itse treeniosuus meni jo lähes sateettomasti, mutta tallauksen aikana satoi ihan hulluna.

Bestis teki tällä kertaa helposti vaan kolme valmista, koska ilma oli kurja eikä tuullut oikeastaan mistään, sen lisäksi maasto oli aika hankala.

Kaksi ekaa meni tosi hyvin, ihan pienen kaarroksen teki molemmilla, mutta tuskin olisin niitä lähtenyt kisoissakaan korjaamaan. Ekalla oli matkalla hämypiilo, joka ei tuottanut ongelmia.
Kolmannella teki ensin kauniin mallisen tyhjän piston, mutta palasi takaisin ilman lelua. Toisella lähetyksellä hyvin piilolle. Maria sanoi sen juosseen ekalla kerralla ihan läheltä, mutta kun ei kerta tuullut, niin ei vaan saanut hajua.

Pesti vaikuttaa kyllä olevan tosi hyvällä mallilla, joten harkitsen vakavasti sen kanssa sitä pelastuspuolta - pitkällä tähtäimellä. Se osaa nyt aika varmasti suorat pistot ja valmiit maalimiehet vähän vaikeammissakin metsissä. Hämypiilojakin on ollut ja ne se osaa ohittaa hyvin. Satunnaisia tyhjiä on nyt tullut silloin tällöin ja niiden jälkeen se on lähtenyt ihan yhtä iloisesti uudelleen, joten päättelen sen osaavaan yksittäisen tyhjän, joskus pitäisi kokeilla kaksi tyhjää putkeen. Umppareita ei oo taidettu ottaa ikinä, joten niitä pitää harjoitella ja sen lisäksi tietty ilmaisu. Sitä ollaan nyt kertaalleen kokeiltu sisällä ja ideasta tuntui saavan kiinni. Suunnittelin ottavani sen työstämisen talviprojektiksi, joten ensi keväänä vois sitten pikku hiljaa yhdistellä sitä maastoon :). Aika hauskaa. Sen lisäksi pitäisi opettaa eteentulo ja ryömiminen, että tekemistä riittää, kunhan vaan löytäisi kunnon motivaation...