Herättiin aamulla jo aikaisin ja mentiin treenaamaan Outin ja Izabellan kanssa. Bestis sai kunnian aloittaa, teki leikkimistä, perusasentoa, eteentuloa, merkin ja luoksetulon. Bestis on kyllä ihana, mä niiiin kovasti tykkään siitä treenatessa :). Muussa elämässä sitten edelleen aiheuttaa vähän harmaita hiuksia. Tällä kertaa unohtui seuraamisen treenaus, mutta ehkä se ei tuolla pikkueläimellä ole niin vaarallista. Merkki oli nyt hyvä, kun lelu oli selkeästi taaempana ja luoksetulo hyvä.
Bestis on ihanan nopeasti ja hyvin ymmärtänyt, että kiitos-käskyllä kannattaa irrottaa lelusta, niin se lentää uudestaan. Tosin se aika usein tekee kiitoksen jälkeen pienen kiepin itsensä ympäri (terkkuja vaan Noomille ;)), on aika mainion näköistä.

Glenda treenasi liikkeestä istumista, maahanmenoa ja luoksetuloa ja seisomista. Sen treeneihin en oo tällä kertaa kovin tyytyväinen. No, istumiseen joo, mutta muut oli aika huonoja. Maahanmeni joko hitaasti tai sitten nousi sieltä ylös (tosin sitten todettiin, että ehkä aristaa vielä nisiään - jotka eivät siis edelleenkään ole ihan normaalit), luokse tuli vähän hitaasti (mutta eteen hyvin ja suoraan) ja seisomisen seuraaminen on kaamean pomppivaista. Ei muuta kun lisää treeniä...