Käytiin retkeilemässä koirien kanssa Korreilla, ensin haettiin Jenni kyytiin Helsingistä ja sitten suunnattiin treenaamaan ja turisemaan. Bestis sai ensin tehdä pihalla vähän tokoa, hän otti ensin taas liikkeestä seisomista, jonka se on nyt sisäistänyt aika mukavasti - pompsahtaa vieläkin, mutta ei me siitä välitetä. Seuraamista taas muutama pätkä, mun mielestä oli ihan hyviä. Maahanmenot pariin kertaan myös, ok. Luoksetulon teki myös hyvin. Kaukoista otin ensin yhden maasta istumaan nousun, sitten jätin istumaan ja siitä laitoin maahan. Lopuksi koetettiin vähän hyppyä, mutta se oli tosi hankalaa, hyppäsi kyllä hyvin kun ymmärsi idean, mutta koetti vaan kiertää estettä.

Pekka talloi Glendalle jäljen matkallaan kotiin ja jälki sai vanhentua aika tasan tunnin, sinä aikana ehdin hyvin kyselemään kaikkea jäljestykseen liittyvää :). Keppejä oli kuusi ja kulmia vissiin kolme. Alusta oli aika helppoa, mutta tuuli suhteellisen kovin, mikä meitä vähän hankaloittaa. Jana oli tosi hieno, Pekan mielestä ei ollut mitään mistä ois pisteitä ihmeellisemmin lähtenyt. Glenda nappas hyvin jäljen oikeaan suuntaan ja jäljesti hyvin ekalle kepille. Toka keppi jäi, ennen kolmatta keppiä ajoi kulman suoraksi, mutta korjasi hyvin ilman apuja itse takaisin jäljelle. Nyt osasin jo itsekin nähdä siitä, ettei se ole jäljellä. Edistystä on tässä tapahtunut, että se alkaa oikeasti näyttämään kummastuneelta ajaessaan jäljeltä pois, ottaa vähän enemmän vastuuta tosta hommasta :). Loput kepit nousi hyvin ja Gee pysyi hyvin jäljellä, joten Pekka totesi Glendan olevan tuon jäljen perusteella ihan hyvin kisavalmis :).

Sitten otettiin vielä esineruutu, Glendalle yksi esine ehkä noin puolivälissä ruutua. Lähti hyvin, mutta kaartoi alueelta ulos tuulen alapuolelle ekalla pistolla. Tokalla pistolla lähti hyvin suoraan ja sai esineestä hajun varmaan johonkin 15-20 metrin päähän, paikallisti tosi hienosti ja palautus oli hyvä. Taitava Gee!! :)

Pesti sai hakea myös yhden esineen, näki taas kun Pekka vei esineen. Se lähti hyvin etenemään, mutta kaartoi just ennen esinettä tuulen yläpuolelle, mutta sai kuitenkin esineestä hajun ja paikallisti hyvin. Nyt otti esineen suuhun ja hetken ihmetteli, että mitäs sillä pitikään tehdä, mutta lähti itse palauttamaan mistä kehuin. Pestikin oli taitava tänään :).

Nyt sain vihdoin pentupäivän kuvat esille, ne löytyvät täältä. Jostain syystä sinne on jämähtänyt talvinen kuva Bestiksestä, mutta älkää antako sen häiritä :). Mukana olleet saavat lainata kuvia vapaasti, muuten kaikki kuvat ovat minullakin omia, eikä niitä saa lainata esim. virtuaalikenneleihin!