Bestis pääsi jo toisiin hakutreeneihinsä, suunnittelin nyt tekeväni niin, että jos tallotaan pidempää rataa niin Glenda saa treenata ja jos tehdään vain lyhyt alue niin Pesti saa treenata.

Perjantaina tehtiin siis lyhyt alue, joten oli Bestiksen vuoro. Otettiin tällä kertaa kaksi peräänlähtöä, ekalla Anne vingutteli palloa matkalla, mutta tokalla Pesti näki kun Saakku ihan rauhallisesti vaan käveli piiloon. Molemmat meni tosi hienosti, Bestis viihtyi hyvin maalimiesten kanssa leikkimässä, irtosi tosi hienosti j a käytti yllättävän hyvin nenääkin (eli siis paikansi ihan rauhassa) siihen nähden, että treenit oli vähän nostattavat :). Tosi hienosti, nyt mietinkin, että vois kokeilla maalimies x -juttuja Bestiksen kanssa, en tosin tiedä pitäiskö ottaa vielä kerran-pari peräänlähtöjä tms, mutta katsellaan :)

Muuta ei ollakaan oikeastaan treenattu, sisällä pikkasen kaukoja ja jotain tosi pientä, mutta sen sijaan ollaan keskitytty lenkkeilyyn ja kertaalleen käytiin viikolla sienimetsälläkin - nelisen tuntia pyörittiin ees ja taas koirat mukana ja mäkin sain kerättyä runsaan kastikkeellisen kanttarelleja ja suppiloita :))