Vietettiin Bestiksen kanssa viikonloppu kahdestaan, kun Glenda lähti taas perjantaina mökkeilemään ja palasi tänään takaisin kotiin.

Perjantaina Bestis oli käynyt ajelulla Riihikoskella ja touhunut siellä kaikenlaista, mä olin piiitkän päivän töissä, joten treenaamiset jäi tekemättä lukuunottamatta rautatieasemalla käyntiä.

Eilen tehtiin illalla ensin pieni jälki pikkukoiralle, se oli vain muutaman metrin pitkä ja koko matkalla oli ruokaa, sai pieni syödä iltapäiväruokansa siitä. Mun mielestä meni ihan hyvin, mutta olen edelleen aivan tunari jälkiasioissa. Jäljen jälkeen leikittiin vähän kepeillä ja mä sain kaksi mukavaa haavaa sormiin - tästä lähin treenitavaroissa saa kulkea mukana laastaripaketti.

Sitten tehtiin tokoa, niitä perinteisiä eli leikkiä, perusasentoa, eteentuloa ja merkkiä. Luoksetulo unohtui, mutta ei kai se haittaa. Merkin kanssa huomasin, että on vielä kiinnostunut merkistä, joten laitoin nyt pallon aika paljon reilusti merkin taakse, jotta ei niin kiinnittäisi merkkiin huomiota ja tämä tuntui olevan ihan ok.

Tänään lähdettiin aamulla katsomaan Paraisille Annan ja Kaisan tokokoetta ja sosiaalistumaan. Pari vierasta oli hieman jänniä Bestiksen mielestä, mutta muuten pentu oli mun mielestä reipas. Vähän leikittiin sielläkin ja tehtiin noita meidän juttuja muitakin.Bestis koetti kovin leikkiä Una-pennun kanssa kisoissa, mutta harmillisesti pennut joutuivat vaan olemaan hihnoissa niin leikkiminen oli vähän hankalaa.
Kisoista siirryttiin Kupittaan puistoon tapaamaan 12-viikkoista Kikka-villakoiraa. Pennuilla oli hauskaa ja ne telmivät oikein kunnolla, hauska on seurata tuollaisia pikkuisia :). Turussa oli tänään partiomarssi, ja muutama lippukunta meni siitä ihan läheltä Kupittaalla, muttei pentuja yhtään haitannut kova rummutus ja muu möykkä, kun keskittyivät telmimiseen.

1526362.jpg
Bestis hyökkäysvalmiudessa ;)
1526384.jpg
Lapset on terveitä kun ne leikkii.

Leikkitreffeiltä mentiin kotiin lepäämään ja Glendan kotiuduttua lähdettiin Paimioon Marian luo.
Ensin Bestis sai touhuta ulkona Mörrin ja Tikin kanssa. Vitsi että sillä oli hauskaa temmeltäessään pihalla :)). Se juoksenteli ympäriinsä, välillä meni sisälle, ihmetteli hiirenloukkoa ja onnistui saamaan sen napsahtamaan kiinni, mutta eipäs se penskaa haitannut vaan kohta se jo tuli se suussa ulos iloisena :D. Sitten kävi "uimassa" pihalla, jonka jälkeen multaan möyrimään joten pääsi ensimmäistä kertaa myös suihkuun.

Bestis sai tehdä myös tuuliharjoituksen, joka meni taas ihan kivasti, siitä sai palkaksi taas ruoan.
Sen jälkeen pentu päättikin juoksennella kurittomasti ympäri pihaa ja mä koetin miettiä mitä pitäis tehdä, hankalaaaaaaa! Se on ollut yllättävän kiltti kuitenkin tähän asti (Glendan pentuaikaan verrattuna ainakin), joten en kyllä oikein osaa.

Glendakin sai tehdä hommia, ensin pihalla pk-hyppyä, tosin vain n. 85cm korkeana. Aluksi vähän haki takaisin päin hypyssä eikä meinannut hypätä, mutta lopussa hyppäsi jo tosi hyvin. Ei kai auta muu kuin palautella mieliin.
Sen jälkeen lähdettiin tekemään esineruutua, Glendalle kolme esinettä (mytyssä oleva avainnauha, hampurilaislelu ja muovinen juttu), kaikki takarajalla. Kaksi ekaa nousi tosi hyvin kahdella pistolla, niiden jälkeen se pyöri pariin kertaan etualalla ihan vakuuttuneena että siinä olisi esine, kutsuin pois ja toisella uusintalähetyksellä meni taakse ja paikallisti esineen ja palautti hyvin.
Oon kyllä ihan tyytyväinen, vaikka ois kai se paremminkin voinut mennä.

Bestis sai tehdä vielä Marian silmien alla vähän perusasentoa ja eteentuloa, nyt voisi alkaa koettaa pitkittämään sivulla istumisaikaa ja totuttamaan sitä siihen, että siitä ei nousta ennen vapautusta.

1526413.jpg
Perusasentotreeniä Kupittaalla.
1526388.jpg
Bestis on ihan iskänsä tyttö.
1526392.jpg
Pikkuinen puikulapää.