Eilen vietettiin helteistä päivää Tampereella pentupäivän merkeissä. Paikalle saapuivat Katri&Mervi, Susan&Ruut, Hanna&Hui ja Kaarina&Hiski Glendan pennuista, sekä vierailevina tähtinä Hanna&Veikka ja Veeti ja Elina& Io ja Njodi. Aloiteltiin Pirkkahallin läheiseltä kentältä tottiksilla, sitten siirryttiin ruokatauon jälkeen Sääksjärvelle tekemään jälkiä, esineitä ja hakua.

Bestis sai treenata vain tottista ja sen jälkeen pääsi Ilmarin vanhempien pihalle riekkumaan, sillä oli varmasti siellä paljon kivampi päivä, kun ei tarvinnut olla autossa kuumassa :). Mutta se treenasi ensin seisahtumista, jossa se on nyt alkanut selkeästi pompsahtamaan käskyn jälkeen, pysähtyy kuitenkin ihan hyvin. Toivon, että pompsahtaminen jää itsestään pois, tai sitten koetan elää sen kanssa :). Seuraamista tehtiin muutama pätkä, siinä se kuulemma ei kunnolla astu oikealla jalalla, mutta en tiedä jaksanko siihenkään puuttua :-D. Maahanmenoja tehtiin kahdesti, kun ekalla kerralla ei meinannut peppu heti mennä maahan, tokalla kerralla hyvä. Loppuun vielä vauhtiluoksetulo, joka hyvä. Pestin kanssa treenaaminen on vähän tällaista, tärkeintä on, että se tekee asiat aika lailla sinne päin, pienistä virheistä en jaksa nipottaa.

Glenda teki ensin ilmoittautumisen, siitä palkatta seisahtumisen luoksetuloon asti ja lopuksi hyppyesteen. Kaikki oli ihan niin kuin yleensäkin, maahanmeno ehkä vähän hitaampi. Luoksetulot teki kuitenkin aika hyvin eteen, siitä oon tyytyväinen, hypyssä taas kiersi takaisin. En raaski sitä vaatia hyppäämään, saa kiertää. Ai niin, tehtiin kahden kilon kapulalla noutoa, avulla tulee hyvin eteen, mutta ilman apuja vaivatta sivulle. Kokeessa taitaa siis noutaa sivulle, antaa tulla :)

Sitten siirryttiin maastoon, jossa ensin talloin Huille gps:n kanssa jäljen, se oli hyödyllinen kapistus! Glendalle oli tarkoitus ottaa kaksi jäljennostoa, joista ensimmäisellä nosti jäljen tosi hyvin, muttei meinannut nostaa keppiä, tokalla nosti jäljen huonosti, ekan kepin hyvin ja toisen huonosti. Tämän epäonnistumismäärän vuoksi Kaarina talloi sille vielä uuden jäljen, vähän pidemmän missä 7 keppiä. Sekin kuitenkin epäonnistui surkeasti, kun lähetin Glendan jäljelle ykköskepin jälkeen, jolloin se nappas takajäljen ja nosti kepin hienosti. Kepin jälkeen ei kuitenkaan saanut jäljestettyä pidempään (mikä ihme, kun jälki aika lailla siihen loppui :)), mitä hetken ihmeteltyämme päätin lopettaa, kun ei Kaarina ollut lähellä että oisi voinut kysyä neuvoa. Vähän myöhemmin sitten selvisi missä mätti, mutta en sitten jaksanut enää uutta korjausjälkeä lähteä tekemään.

Esineitä Glenda otti vaan yhden, se oli hyvä.

Haussa oli tarkoitus tehdä

1) tyhjä

2) mm, ilmaisu

3) tyhjä

4) tyhjä

5) mm, suora palkka

Tässä kuitenkin eka pisto tehtiin varmaan neljästi Glendan ensin napaten polun ja kaartaen liikaa eteen, sitten työskennellen pari kertaa taaksepäin ennen onnistunutta pistoa. Muut pistot oli hyviä, tosin se oli aika väsynyt viimeisellä maalimiehellä, mutta jaksoi kuitenkin työskennellä ihan hyvin. Ei ihme jos helle vähän verotti sitäkin, mä ainakin olin hakumaastossa jo aika kypsä. Anteeksi kanssatreenaajille! :)

Päivä oli kuitenkin tosi mukava, oli superkiva nähdä taas Glendan taitavia pentuja ohjaajineen! Toivottavasti nähdään taas pian :)

Kuvia päivästä tuli napsittua, mutta jostain syystä en saa niitä nettiin, toivottavasti lähipäivinä onnistuu.