Tänään oltiinkin ahkeria ja treenattiin Marian kanssa aamupäivä jälkeä ja esineitä + Bestikselle pari hajunhakua.

Glendalle talloin neljän kepin lyhkäsen jäljen, pituutta ehkä joku 200-300metriä. Pieni janakin oli, mutta aika lyhyt, jotain kymmenisen metriä. Sai vanhentua reilun puolisentoista tuntia, mikä vaikutti nyt tosi hyvältä vanhentumiselta.
Jana meni vähän käteen johtuen uudesta (eli vanhasta, Tessalle mejään ostetusta) liinasta, joka on lyhyempi kuin meidän "oikea" liina, joka taas on kateissa. En siis tajunnut että se on sen verran lyhyempi ja liinan loppuminen vähän rykäs Glendaa :(. Muuten jana kuitenkin ok, tarkisti vähän matkaa takajälkeä (musta tuntuu, että se tekee näin aika usein?) ja lähti oikeaan suuntaan. Kaikki kepit nousi hyvin, aika hyvin tuntui pysyvän jäljen päällä ja jäljesti tosi hyvällä tempolla :)). Olipa kiva pitkästä aikaa jäljestää!

Esineet sen sijaan ei mennyt ihan putkeen. Glenda aloitti, kaksi esinettä, toinen keskellä ja toinen vas. takakulmassa. Eka esine nousi hyvin, Marian mukaan toiselle lähettäessä aikaa oli mennyt n. 24sek. Mutta sitten menikin hankalaksi...Toinen esine ei meinannut millään nousta, koska Glenda ei millään meinannut irrota tarpeeksi suoraan taakse, tuuli painui vähän alueelta ulos ja alue taas nousi niin, että selkeästi houkutteli kaartamaan oikealle. Toinen esine nousikin vasta jossain 7 minuutin kohdalla, ei kovin hyvä esitys...

Bestiksen piti hakea myös molemmat kaksi, mutta haki sitten vaan sen keskiesineen, ettei tarvitsisi sen(kin) kanssa tahkoa. Meni hyvin, vaikka ajassa vähän äiskälle hävisikin, Pesti taisi palauttaa n. 25sekunnin kohdalla :)

Bestis teki tosiaan myös kaksi hajunhakua, jotta hänkin sai maksalaatikkoa, ei valittamista. Hän on kyllä niin suloinen, kun jää maksalaatikon jälkeen ihan täpinöissään odottamaan palloa :). Kauheella vauhdilla kyllä hotkii maksalaatikon, mutta selkeästi pallo on paljon siistimpi juttu :)

Päivitetään nyt samalla, että Glendakin tosiaan aloitti juoksunsa, viime viikon maanantaina huomasin, saattaa olla että on alkanut jo jonkun päivän aiemminkin.