Vappu meni hyvin Bestiksen osalta, kaikki koirat viettivät vappuaaton mun vanhempien kanssa, mutta vapunpäivänä mun kanssa oli Bestis ja Tessa-vanhus ja Glenda pääsi mökkeilemään.

Bestis pääsi mukaan piknikille Kupittaan puistoon, Tessa jätettiin turvallisuussyistä kotiin, muuten ei ois eväistä riittänyt ihmisille ;).
Bestis oli reipas, varasti vähän crepsejä ja pikku-piirasta, sekä kävi munkkikipossa istumassa. Taitava pentu. Se tapasi myös uuden ystävänsä Hallin, joka oli aluksi vähän pelottava, kun oli niin kovin innokas leikkimään, mutta loppujen lopuksi pennut löysivät yhteisen sävelen suuresta kokoerosta huolimatta. Hallin lähdettyä Bestis simahti ihan totaalisesti ja mä jo ehdin harmittelemaan, etten pysty hyödyntämään hälinää treenaamiseen, mutta herättyään Bestis olikin ihan reipas joten tehtiin vähän perusasentoja, leikittiin ja tehtiin yksi luoksetulo.

Tänään aamulla käytiin viemässä Jenni rautatieasemalle ja ihmeteltiin junia ja kuulutuksia, joista jälkimmäiset olivat ensin aika jänniä. Junan lähtiessä leikittiin laiturilla ja junan mentyä tehtiin namilla muutama perusasento. Hyvä sosiaalistamisreissu oli tämä :).

1519959.jpg
Pikkukoira piknikillä pallonsa kera.
1519962.jpg
Uuteen ystävään on turvallisinta tutustua Elsi-tädin sylistä.
1519963.jpg
Pienin vapunviettäjä nukahti piknikille :)