Perjantaina käytiin lähinurtsilla imurointia paossa ja jättämässä suurimmat irtokarvat pihalle. Tehtiin huomioiden mukaisia juttuja ja uutena huomiona tuli seisomisen maahanmeno jo käskyn yhteydessä. Ei näin Pöysti. Oletan, että virhe tulee esiin silloin, kun alan kikkailemaan liikkeiden yhteydessä jotain muuta/uutta. Nyt siis ollaan treenattu suoruutta etenkin maahanmenossa ja kun vaadin suoruutta (edes jossain määrin) seisomisessa, niin Pesti mätkähti maihin.

Tästä suivaantuneena eilen tehtiin muutama pihaseisahtuminen, jotka meni hyvin.

Tänään jatkettiin taas uuden treeniohjelman mukaisesti ja erityisesti kiinnitettiin huomiota luoksetuloon ja seisahtumiseen. Seisahtumisessa ei tänään ongelmia, eli eiköhän se siitä. Luoksetuloa tehtiin jos minkälaisilla variaatioilla - läpijuoksuna, pysähdyksestä palkka, pysähdyksen jälkeisen käskyn huomiotta jättämisestä palkka, loppuosasta vauhdista palkka, sivulletulosta palkka ja ehkä jostain muustakin vielä. Muuten meni hienosti, mutta kun piti Elsi-tädille näyttää miten pikkukoira on muutamassa treenissä parantanut perusasennon suoruutta ei Bestis meinannutkaan pysähtyä! Porsas. Uusinnalla teki hyvin ja tulee tosiaan nyt jo jos ei nyt ihan piikkisuoraan niin ainakin lähes suoraan. Jes! Keksin, että ratkaisu tähän oli reiden taputtamisen lisäksi vauhtitreenien ottamien lähempää, sillä silloin kun Bestis pomppii juoksemisen sijasta, tulee vinoon. Toivottavasti korjaaminen kävisi näin helposti, silloin on helppo korjata, kun tietää mitä tekee.

Tehtiin tänään myös pikapikaesineruutu kummallekin, vietiin kerralla kaksi esinettä, molemmat takakulmiin. Tarkoituksena oli ottaa helppo ja palauttava treeni etenkin Bestikselle, kun viimeksi tein ehkä tasoon nähden vähän turhan haastavan ruudun. Glenda aloitti ja löysi nopeasti vasemman takakulman esineen. Bestiksellä kävikin sitten huono mäihä ja juoksi ekalla lähetyksellä suoraan sinne vasempaan takakulmaan, eikä siellä enää tietty ollut muuta kuin hyvät hajut :((. Jäi vähän jumiin sinne ja löysi oman esineensä vasta toisella lähetyksellä. Ei siinä kauaa kestänyt tai muutenkaan ei nyt mitenkään kovin vaarallista, mutta hyvä muistutus siitä, että pitäisi olla esineet samoissa paikoissa, se on vähän epäreilua, että on tyhjä paikka, missä haisee kuitenkin voimakkaasti esineelle :(

Ilma on ollut epävakaista, joten lupaamani kuvat Tessasta uupuvat, mutta vielä on hetki aikaa...