Olen ollut kipeänä lähes koko viime viikon (harvinaisen sitkeä flunssa, korvatulehdus ja kaikki...:-( ), joten ulkoilut on jäänyt täysin Ilmarin harteille. Tänään kuitenkin kyllästyin sisällä kökkimiseen ja lähdin tekemään huomiselle janatreeniä, esineruudun ja tottista.

Esineruutu meni ihan tosi loistavasti, jeejee :)). Alue oli aika kapea (ehkä 15metriä), kun kovin hyvää paikkaa ei löytynyt niin, ettei mennä janatreenialueelle, laitoin kaksi esinettä (Glenda sai olla tallaamassa mukana ja siinä kyllä ihmetteli jo toista, mutta ajattelin ettei se oo niin vaarallista, kun ei olla pitkään aikaan esineitä tehty). Ekalla lähetyksellä lähti sellaista vauhtia ja niin kauas, ettei ollut mitään havaintoa koirasta, mutta eipä aikaakaan kun tuli takaisinpäin ja matkalla paikallisti takaesineen ja palautti sen hienosti :). Tokalla lähetyksellä lähti vähän siksakkia, mutta taas ihan hetken päästä löysi jo tokan esineen, palautuksessa lähti vähän sivuun, taisi olla suunnistusvaikeuksia, mutta ihan tosi hienosti silti. Hyvä Glenda, nyt olit tosi taitava!

Sitten siirryttiin kaupan parkkikselle ottamaan tottista, kun lähihiekkakentällä on vallan ollut jalkapallonpelaajia, enkä jaksanut kovin kauas lähteä... Aloitin tekemällä eteentuloja leluilla, eli siis tehtiin niin, että Glenda tuli ekan kerran vaan eteen, sitten sai palkan ja tuli palkan kanssa eteen ja vaihtoi toiseen palkkaan ja taas sen kanssa eteen jne. Tuntui ihan hyvältä tämä treeni, vahvistaa eteentuloa kuitenkin jokin esine suussa, joten ehkä näitä teen, vaikkei varmaan kaikkein järkevin tapa olekaan. Virallisessa treenissä tehtiin ensin seuraamista, joka tuntui nyt tosi hyvältä, otettiin monessa pätkässä, ensin vähän käännöksiä, sitten otin alusta ja esittäydyin kuvitteelliselle tuomarille - tästä vähän pidempi seuraamispätkä ja palkka hitaasta käynnistä. Paikka oli ehkä ihan aavistuksen edessä, mutta hyvää oli silti mielestäni! :) Sitten vähän palkkaa vielä pelkästä perusasennosta ja lyhyemmästä pätkästä.

Seuraavaksi istumista, joka tosi näpsäkkä, sitten maahanmenoja, joissa ensin palkkailin muutamaan kertaan hyvästä seuraamisesta - juoksuseuraaminen kun on vähän pompottavaista helposti. Sen jälkeen luoksetulo eteen asti, se oli vähän hitaahko, mutta ihan ok. Otin vielä yhden luoksetulon vauhtina ja muutaman kierron kautta. Sitten taas tahkottiin juoksuseuraamista seisomisen yhteydessä, pari ihan mukavaakin pätkää saatiin. Sitten vielä pelkkää seisahtumista humputellen. Lopuksi yksi nouto, joka tuli hienosti eteen ilman apuja, joten siitä leikittiin paljon ja lopetettiin siihen. Olipas tositosi kiva treenata pitkästä aikaa :))

Loppuun pientä pohdintaa bloggailusta, kun olen miettinyt itsekin lukon taakse siirtymistä, jotta pysyisi vähän kärryillä kuka meidän treenejä ja koiraelämää seuraa :). Aina välillä kun kuulee suhteellisen vieraidenkin ihmisten täällä käyvän (mikä on toki vain mukavaa!), mutta olisi kiva tietää, kuka käy lukemassa. Toisaalta itsekin hyvin harvoin jaksaa kirjoitella muille kommentteja, vaikka aina välillä eksyykin vähän vieraampienkin henkilöiden blogeihin. Toisaalta taas en haluaisi laittaa lukkojen taakse koska 1) meidän elämässä ei ole mitään kovin salaperäistä :) 2) itse aina unohtelen muiden salasanat, epäilen että jollain muulla saattaa olla samaa ongelmaa 3) salasanan pyytäminen vähän vieraammalta on hankalaa, mutta kuitenkin on ihan kiva seurata toisten treenejä ja etenemistä. No joo, ainakin toistaiseksi taidan pitää tämän ihan näin avoimena, mutta olisi kiva, jos te jotka jaksatte meitä seurata ilmoittelisitte itsestänne :)

Ja vielä toinen valinaosuus, inhoan kuvankäsittelyohjelmia ja tietokoneongelmia, eli siis vieläkään en ole saanut käsiteltyä uusia kuvia :(