Tehtiin aamulenkin yhteydessä tyttöjen kanssa ensin esineitä, tein vähän eri tavalla kuin yleensä, eli talloin vain reunat (laiskuuttani) ja vein koirien nähden esineet, Bestiksen vuoksi. Glendallehan ei ole ikinä varsinaisesti esineiden viemistä näytetty. Vein kaksi esinettä kerralla, ajattelin että B saa hakea ensimmäisen (kumman vaan) ja G sitten jämäesineen :). Bestis oli taas ihan supertaitava, lähti hyvällä vauhdilla, meni ihan suoraan esineelle ja otti sen suuhun, taas vähän ihmetteli mutta kehusta palautti hienosti! :)) Taitava Pesti!

Glendakin haki oman esineensä ihan hyvin, vähän enemmän juoksi kuin yleensä, tai lähinnä jonkin aikaa paikallisti, mutta nopea ruutu oli silti. Hyvähyvä.

Bestis sai aloittaa tottistelutkin, aluksi laitoin sen "paikkamakuuseen" siksi aikaa kun otin tarvittavat lelut yms. esille, ihan ok:sti pysyi, se tuppaa vain nousemaan kun menen viereen. Pitää siis tätä harjoitella.

Tänään tarjosi jo tosi hienosti perusasentoja, siitä palkkaa. Namiseuraaminen ei ollut nyt kovin hyvää, juustot ei selkeesti sitä ihan hirveästi motivoi. Lelulla meni sen sijaan tosi kivasti :). Maahanmenoja tehtiin yleisestä hillumisesta, ok. Seisahtumista tein nyt pallolla avittaen ja tuntui siltä, että pieni olisi ehkä vähän ymmärtänyt ideaa. Lopuksi otettiin vielä muutama nouto, jotka oli tosi hyviä :)

Glenda sai tehdä aikataulun tiukkuuden vuoksi vain neljän minuutin pikatreenin. Aloitettiin istumisella, siitä palkatta maahanmeno ja vauhtiluoksetulo, joka oli tänään tosi hyvä. Siitä pari seisahtumisen seuraamista, jotka oli nyt suht korrektin tuntuisia. Seisomisesta myöskin vauhtiluoksetulo, joka nopea. Lopuksi vielä yksi nouto, joka palautui pienellä avulla hyvin eteen.

Olipas hyvät aamutreenit, näitä lisää :)

Eilen tehtiin Bestiksen kanssa sisällä vähän juttuja, se on kyllä hauska otus :). Sisätreeneissä voisi nyt koettaa panostaa paikallaanoloon, seuraamiseen ja kaukoihin. Jumppaamista ollaan myös tehty enemmän ja vähemmän, ja ihan hyvältä vaikuttaa.