Tänäänkin jätettiin vielä flunssan takia viralliset treenit väliin, mutta koska käytiin keskellä korpea, niin olihan sitä pakko vähän koiriakin treenata.

Bestis sai tehdä kaksi hajunhakua, Elsin etsiminen oli ensimmäisenä vähän hankalaa, pentunen touhusi aluksi kaikkea muuta ja kesti jonkin aikaa ennen kuin sai hajun, mutta hajun saatuaan meni reippaasti Elsille syömään nameja.
Sitten piiloon meni Lotta ja nyt Bestis jo tiesi mitä tuleman pitää ja melkein heti nosti nenän ylös ja otti hyvin hajun :). Tosi taitava pentu! Lotalta sai sitten iltapäiväruoan palkaksi, kun oli vähän vieraampi ihminen, mutta ei kyllä yhtään arastellut :).

Glenda teki lyhyen jäljen, pelkkää suoraa, nameja siellä täällä ja lopussa pallo. Jäljesti ihan tooosi hienosti (ainakin mun kriteereillä), mutta taaskaan ei ois meinannut ottaa palloa, vaan halusi vain jatkaa jäljestystä. Kummaa kun pallohullusta muuttuu työnarkomaani jäljellä :).
Glenda sai tehdä myös esineruudun, ensimmäinen esine (lasten lenkkari) oli vasemmalla etureunalla aika lähellä, heti suuren ojan jälkeen. Toinen esine (Bailey's pullon takki) oli takana keskellä. Molemmat esineet nousi tosi nopeasti, yhteensä teki kaksi pistoa. Alueen etureunalla oli siis tosi leveä oja ja halusin että Glenda ylittäisi  sen ja saisi tavallaan palkaksi ensimmäisen esineen, ja tämä suunnitelma onnistui tosi hyvin :). Hyvä esineruutu piiiitkän tauon jälkeen, taito-Gee!

Bestis on taas myös treenannut tokoa, se on kyllä ihana :). Sivulletulot on jo tosi kivan oloisia ja nyt vielä Elsi katsoi sivusta, että voisin palkata sitä enemmän itseeni päin. Luoksetulo on hyvä ja leikki taas tosi hyvin vieraassa paikassa. Tänään ollaan treenattu kahdella narupallolla leikkimistä ja nyt alkaa jo ymmärtämään, että kannattaa irrottaa toisesta niin toinen lentää palkaksi, nopea oppinen tyttö.

Bestis kävi myös piipahtamassa yliopistolla sisällä illalla, mentiin hissillä ylös ja käveltiin vähän ympäriinsä ja ulkona kokeiltiin vielä ritiläportaita, ei ongelmia missään :).

Olipa kuitenkin melko koirapitoinen päivä, ja hyviä treenejä saatiin aikaiseksi, olen tyytyväinen :)

1505781.jpg
Ekoja leikkejä perjantaina vanhempieni luona :)
1505784.jpg
Leikit on jatkuneet tänään kotona. (Vitsi että mun lattia on kyllä karmee!)