...ilmassa selkeästi tän blogin päivittämisen suhteen. Tosin eipä me olla niin kauheasti ehditty mitään tekemäänkään, työt on pitäneet mut aika kiireisenä Juhannuksen alla.

Mökillä käytiin pari viikkoa sitten, koirat nauttivat kun saivat touhuta, eikä niitä tuntunut sade haittaavan.
Muutama kuva mökkireissulta:
1672331.jpg
Hukka-pentu juoksemassa
1672333.jpg
Bestis harjoittelee noutoa
1672337.jpg
Bee kastuneena ja kurastuneena terassilla
1672349.jpg
Aikuiset ja järkevät Timi ja Glenda

Glenda on käynyt pariin kertaan tarkistamassa Raision laitumet tällä välin, viimeksi sunnuntaina jolloin ekan laitumen jälkeen olin valmis lopettamaan paimennuksen mutta onneksi lopuilla neljällä laitumella Glenda ansaitsi jälleen paikkansa paimenkoirana :)

Bestis on käynyt uimassa, mutta nyt se on jo liian iso tyttö uimaan kylpyammeessa, joten on joutunut kylmään luonnonveteen. Se ei vielä kovin arvosta uimista, kun joutuu uimaan pakotettuna, mutta tyyli on alkanut paranemaan. Se on myös tehnyt muutaman jäljen, jossa vihdoin olen tainnut itse vähän tajuta miten sitä kannattaa ohjata ja millaisia jälkiä kannattaa talloa, joten jäljet ovat sujuneet nyt paremmin.

Liikkuminen sillä on mun mielestä parantunut aika hyvin, kävelyssä ei enää tamppaa maata niin kovaa kuin aiemmin ja ravi ja laukkakin löytyy jo aika ajoin. Sen jumppaohjelmaan on kuulunut myös jalkojen välistä pujottelun opettelu, ihmistä vasten (käskystä) kiipeäminen ja alas laskeutuminen sekä oikealle ja vasemmale pyörähtäminen. Liikeradat on vielä aika laajat, mutta kuitenkin jo vähän pienenemään päin. Nyt se on päässyt hyppäämään myös sänkyyn (mikä on sohvan lailla myös kiellettyä...), joten voima alkaa takajaloissa lisääntymään. Kaatumista tapahtuu lähinnä vain liukkaalla alustalla ja aika harvoin, pääosin pysyy jo aika hyvin pystyssä.
Pidätyskyky on edelleen parantunut, tosin aina välillä vahinkoja sattuu, mutta on aika hankala tietää johtuuko vammautumisesta vai iästä...

Tänään Bestis sai toisen rokotuksen ja vaaka näytti painoksi 9,4 kg. Aika iso tyttö siis :). Alhaalta on myös tippunut ensimmäinen hammas, joten kovasti se kasvaa.

Vielä pari kuvaa Juhannukselta, kun käytiin puistossa hengaamassa, Yoko ja Bestis katsoi hyvin kateellisena kun pienelle bichon friseelle heiteltiin palloa eikä heillä ollut omia leluja mukana...

1672351.jpg

1672366.jpg
Bestis 16 viikkoa ja päivän iässä. Edelleen se on ihan ilmetty isänsä...