Eilen oli ihan loistavat hakutreenit, vaikka satoikin aivan sikana ja kastui ihan täysin... Onni on oma sauna, johon pääsi treenien jälkeen lämmittelemään :))

Glenda oli supertaitava, vaikka treenit ei ihan täysin putkeen menneetkään, niin oon tosi tyytyväinen siihen :)

1) oikealla etukulmassa, matkalla tyhjä umppari, suora palkka. Tässä meni ihan suoraan n. 60metriin vähän maalimiehestä ohi, sai hajun sinne ja kääntyi samantien ja paikallisti hyvin. Loistavaa!

2) vasemmalla etukulmassa, matkalla kaksi tyhjää umpparia, suora palkka. Tällä puolella vähän väisti piiloja, mutta korjasi piston hyvin kulmaan ja nosti hyvin. Piilolla olisi viihtynyt varmaan maailman tappiin asti leikkien Annen kanssa "veto-poks" leikkiä :-D

3) tyhjä oikealle, HIENO! :) Teki ihan suoran piston, kääntyi eteenpäin ja tuli aika hyvän matkan päästä takaisin.

4) vasemmalla lähetyskohdasta sivusuunnassa suht kaukana, suora palkka. Meni taas hienosti suoraan, kääntyi oikeaan suuntaan ja näin kun sai hajun. Tässä kohtaa ajattelin, että on hyvä harjoitella poishuutelua (tai siis lähinnä poishuutelun ignooraamista) ja huutelin vähän, mutta Gee ei kiinnittänyt siihen mitään huomiota vaan meni hienosti maalimiehelle :))

5) oikealla ison kiven päällä, suora palkka. Tämä olikin sitten se hankala tapaus, ekalla pistolla teki hienon oikeaan suuntaan kääntyvän tyhjän, mutta vähän liian leveänä (oikeasti aika hyvän leveyksinen, mutta hajun saannin suhteen liian leveä). Laitoin sitten toiselle puolelle, jossa teki taas tosi hienosti oikeaan suuntaan hyvän tyhjän, tässä kävi koko loppualueen läpi, kun ei tallottu kovin pitkää rataa. Sitten vaati vielä ainakin kaksi lähetystä (joista yksi väärään suuntaan, tästä en välitä, koska oli jo käynyt mielestään alueen aika hyvin läpi eteenpäin...) ennen kuin sai hajun, mutta en ole tästä huolissani -> kivi oli tosiaan suuri ja tuulen suunnasta johtuen ei ollut mikään helppo. Kuitenkin loppujen lopuksi, kun Glenda sai hajun, niin kääntyi taas ihan vauhdista hyvin. Joutui vähän paikanatamaan maalimiehen paikkaa, mutta hyvin malttoi tutkia ja lopuksi kiipesi kiven päälle palkattavaksi :)

Positiivista tänään:

- tyhjät yhtä lukuunottamatta tosi hienoja

- ei edes suunnitellut ottavansa rullaa

- näki hyvin, että nenä oli auki, paikallisti maalimiehet hyvin

- meillä alkaa hommi jotenkin sujumaan yhteen, hallintakin suht ok ja lähetyksissä lähtee sinne mihin lähetetään

- pistot oli tosi hienon suoria

- ei välitä tyhjistä umppareista edelleenkään yhtään

Jatkossa muistettavaa:

- palkkana taas vaan lelut (tässä treenissä oli jo), kun ei motivoidu ruuasta kunnolla. Onhan se ne syönyt, mutta jos ei kipon näkeminen saa sitä pysähtymään, niin turha on syötellä...

- palkkoja hyvä vaihdella, koska nyt oli selkeästi innoissaan tennareista ja narukongista

- välillä myös umppareihin maalimiehiä, hyvin on voinut kisoissakin väistää piiloa, kun ei ole saanut hajua -> saisi tarkistaa kuitenkin ehkä vähän paremmin?

- hallintaa lisää ja itse pitää jaksaa/viitsiä vaatia vähän enemmän

Nyt on taas sellainen olo, että haku on kuin onkin aika hauskaa :)). Mutta on meillä hyvä porukkakin, kun sillä kelillä jaksaa treenata mielellään! :)