No niin, tänään kävin siis tekemässä pienen jäljen eilisen janan yli. Tein siis eilen janan, joka oli ehkä n. 15metriä pitkä ja tänään siitä jäljen yli noin kymmenen metrin kohdalta. Ajattelin, ettei näin ekalla kerralla kannata tehdä ihan hirveää pitkää janaa, en tiedä oliko järkevää...

Aluksi otti takajäljen, vaikka just eilen kehuin, ettei Glenda niitä juurikaan ole ottanut... Huoh. No, ei kun takaisin janalle (kuuluuko näin oikeasti tehdä? :D) ja uusi yritys, nyt mentiin sitten oikeaan suuntaan. Jäljestys oli taas aika haipakkaa eikä parhaiten keskittynyttä, mutta ihan hyvin silti edettiin aika lailla jäljen päällä. Jälki oli ehkä n. 70metriä pitkä ja lopussa keppi, mutta Glendahan ohitti kepin aluksi, sitten palasi takaisin ja nosti hyvin, sillä sitten leikittiin rauhassa, sai syödä aamupalan ja loppuun vielä leikittiin lelulla. Kai tää oli ihan ok treeni, oon vaan ihan tosi pihalla, ettei mitään hajua mitä kuuluisi tai kannattaisi tehdä, kai pitäisi päästä jonkin osaavan neuvoihin, jos kokeisiin mielii tällä kaudella :)

Hauskaa tää tosin on, oon niin monta vuotta ajatellut, että jäljestys on tylsää, niin työvoitto sekin, että on mielipide muuttunut!