En suosittele sairastamaan, jos kotona on hullu 8-viikkoinen pentu. Koska en pysty olemaan kauaa ulkona pennun kanssa, on se kehittänyt sisällä ohjelmaa itselleen. Keksi, että pääsee hyppäämään sohvalle, joten olemme leikkineet sohva-leikkiä. Se menee niin, että Bestis hyppää sohvalle, minä nostan sen alas. Bestis hyppää uudelleen sohvalle ja minä nostan sen taas alas. Jnejnejne. Bestiksellä hauskaa, Lauralla ei ihan yhtä hauskaa.
Sen lisäksi se koettaa hypätä sohvapöydälle. Ja koska pöytä on vielä liian korkea, voi sen jalkoja koettaa lyhentää. Jos sitä ei saakaan tehdä voi seuraavaksi repiä pyykkejä kuivumasta alas. Etenkin sukat pyörötelineessä ovat erityisen kivoja.

No joo, ollaan me jotain oikeatakin tehty. Kontaktinotto ennen ruokaa on mun mielestä jo tosi taitavaa ja nyt pitää aika nätisti jo melko pitkäänkin kontaktin yllä. Leikitty ollaan tietysti ja vähän harjoiteltu pistettä ja perusasentoa. Näissä jutuissa pentu on varsin taitava jo :).
Tein myös räminätölkin, jolla saa touhuta, se on pop.

Bestis on muutamaan kertaan osoittanut omaavansa silmää ulkona, erityisesti kuvittelee Hopun olevan lammas. Samoin se jostain syystä vaanii pihalla pyörätelineessä olevia pyöriä, kun ollaan tulossa sisälle, näyttää aika huvittavalta :). Sitten jos laajenee liikkuviin pyöriin niin pitää siihenkin hupiin puuttua...