Treenattiin eilen molempien koirien kanssa tokoa, Glenda teki ensin seuraamista, paikka on nyt mun mielestä aika hyvä (tarvittais tosin joku katsomaan, että onko oikeasti), mutta muutamaan kertaan vähän piippas. En ole siitä nyt vielä kauhean huolissani, kun takana on kuitenkin niiiiin pitkä tauko. Liikkeestä jäävät oli kaikki liikkeinä hyviä, seisomisen juoksuseuraaminen vaan on vähän turhan pomppivaa. Sitä pitäis nyt varmaan tehdä pidempiä pätkiä, että saisin sen rauhoittumaan, ja palkata enemmän pelkästä seuraamisesta. Luoksetulo oli hyvä, tein nyt niin, että sai palkan vasta sivulletulosta. Ajattelin kokeilla ketjuttaa sitä niin, että palkka tulisi aina vasta sivulletulosta ulkona kun palkkaan lelulla, jottei käyttäisi silmää siinä ja hidastaisi vauhtia. Nyt ainakin vaikutti hyvältä. Sisällä sitten pitää vielä muistaa vahvistaa namilla eteentuloa muuten.
Lopuksi vielä vähän merkkiä, ekalla kerralla jumitti sinne seisomaan eikä meinannut ottaa palloa, sain kuitenkin vapautettua ja toistoilla oli ok :). Olipas taas kiva treenata sitä!

Pikku-Bestis sai myös treenata, ensin vain leikittiin, sitten tehtiin yksi luoksetulo, joka oli tosi vauhdikas.Viimeiseksi senkin kanssa merkkiä, jossa meni nyt jo paremmin pallolle eikä enää koettanut niin paljoa leikkiä merkillä :). Taitava pentu.

Tänään leikittiin Bestiksen kanssa sisällä narupallolla, joka olikin tooosi hauska, sitten tehtiin sivulletuloja, joissa alkaa jo vähän tarjoamaan paikkaa, mainiota! :) Kontaktitreenit menivät suht hyvin, ilman ruokakuppia ei keskittyminen ole ihan yhtä hyvää, mutta toisaalta mä taisin kuvitella sen olevan sama kuin kipolla ja itse pidin liian pitkää väliä. Mutta hyvin kuitenkin. Sitten kokeilin vielä eteentuloa, joka oli ihan ok myös.

Glenda tuli eilen vihdoinkin kotiin, ihanaa :). Tosi hyvin ovat täälläkin Bestiksen kanssa, tosin Glenda nukkui koko yön pallonsa kanssa sängyssä turvassa hirviöltä :)).