Käytiin eilen illalla taas laskemassa lampaat, pikkukaritsat ovat jo tosi isoja ja sai jo aika tarkkaan katsoa kuka on karitsa ja kuka uuhi :).

Koirat pääsi samalla reissulla uimaan, kun tuli aika kuuma siinä laitumia kiertäessä, onneksi mukava kalastaja antoi meidän päästään koirat uimaan ja piti pientä taukoa kalastuksessa :). Glenda olikin jo niin kurainen, että pakko oli saada se vähän puhdistettua ennen autoon laittoa... Mutta tärkeintä oli se, että nyt Bestis ui todistetusti ilman pelkkareita pariinkin kertaan! :)) Mun vanhemmat sanoi, että se mökillä oli jo uinut reippaasti ilman pelkkareita, mutta eihän sitä usko ennen kuin omin silmin näkee...:-D Hyvä juttu, nyt vaan toivotaan että vedet pysyvät lämpimänä, niin Pesti saa uimaterapiaa!

Tänään aamulenkillä Bestis näki sen sijaan mörköjä puskassa. Mentiin meidän vakkarilenkkiä ja se alkoi yhtäkkiä haukkumaan häntä pystyssä puskaan, tarkemmin tutkailun jälkeen huomasin että siellä oli kaupungin nuoria työntekijöitä siivoamassa puskaa. Laitoin Bestiksen sitten hihnaan, Glendan maahan ja lähdettiin Bestiksen kanssa tutkimaan tilannetta ja nopeasti se huomasikin, että möröt olivatkin ihan normaaleja ihmisiä :). Onneksi oli mukavia tyyppejä, jotka rapsuttelivat pientä :)