Kävin treenaamassa koiria Marian kanssa mökillä, tehtiin pari jälkeä ja esineitä, vähän myös tokoa.

Glendalle ensin n. 500metriä pitkä jälki, vanheni tunnin, kuusi keppiä, jana vasemmalle. Jana oli taas yhtä sähellystä ja keppejä nousi vain kaksi, toinen ja vika. Jippii, pari viikkoa kisoihin...:-D No, hyvää oli, että pysyi tosi hyvin kuitenkin aika lailla jäljellä ja sinnikkäästi jäljesti, vaikka olikin pitkään kepitöntä kun ei niitä nostanut. Vauhtia oli aika lailla liikaa, vähän sähellystä suorastaan. Kulmat oli ehkä vauhdista johtuen vähän pyörimistä.

Esineruutu oli aika vauhdikas, meni vähän juoksemiseksi takarajalla, mutta kuitenkin aika nopeasti löysi esineen ja palautus oli myös ihan loistavan vauhdikas :). Pestillä oli vähän turhan vaikea treeni, kun näki vain Marian lähdön ruutuun, esine taisi ehkä olla sille vähän turhan kaukana ja joutui aika kauan etsimään ja lähettelinkin useamman kerran uusiksi, mutta ihan sinnikkäästi pikkukoira työskenteli :). Jätin vielä esineen helpommin sen nähden, se oli ihan pala kakkua.

Tehtiin vielä seuraavana päivänä uudet jäljet, nyt Glendalle jana oikealle, viisi keppiä ja pituutta jotain... Jana oli taas vaikea, mutta kolmannella lähetyksellä onnistui aika hyvin :). Nyt keppejä nousi kolme, eli ei kovin loistavasti vieläkään. Muuten positiivista oli vähän rauhallisempi työskentely ja aivan loistava kulmatyöskentely, teki ne ihan suorana! :)) Jes, jotain hyvää sentään :)

Toisessa esineruudussa Bestis sai hakea ensin, joutui taas vähän työskentelemään, mutta yhdellä lähetyksellä löysi kuitenkin, hyvähyvä :). Tällä kertaa näki viennin. Glendalle laitettiin samalle etäisyydelle kuin Bestikselle, eli noin 30 metriin, ajattelin että suhaa ihan varmasti ohi. Lähti kyllä lujaa, mutta esineen kohdalla kääntyi, tarkasti ja toi :)). Bestis sai hakea vielä toisen kerran, kun annoin äidille käyttöohjeita, jotta saa koirat tehdä jotain lomallaan. Glendalta tosin kielsin esinetreenit, ettei mene nyt hyvä ruutu piloille, Bestiksellä ei ole niin väliä :)). Hyvin teki äidinkin kanssa, hauska pikkuinen.

Tokoa tein Bestiksellä, ei vissiin mitään kovin kummoista. Glenda sai hakea pariin kertaan 650g kapulan - ei huutanut! Tämä ei tosin kerro vielä mitään kisojen suhteen...

Glendalle tehtiin myös yksi tarkkuusruutu, mikä meni kyllä pipariksi, esine ei löytynyt ei Glendan eikä mun ja Marian toimesta. No, en jaksa huolehtia, eka ek-koe on kuitenkin vasta ensi vuonna :)