Glendan lapset ovat taas tänään Loistaneet saavuttaen hienoja tuloksia ja koulareita bortsujen ja kelpieiden rotumestaruuksissa Lahdessa :)))

Mervi kisasi ihan ensimmäistä kertaa pk-kokeissa, lajina jälki. Maastosta hyvät 169 p. (139+30) ja tottiksesta aivan loistavat 98 pistettä (!!!) oikeuttivat JK1-koulariin tuloksella 267p! :)) Onnea Katri & Mervi, mahtavaa!

Hiski kisasi tällä kertaa hakukokeessa, luokkana avoin. Maastosta hienot 194 p. ja tottiksesta hyvät 76 p. eli yhteensä ykköstulos 270 p. ja koulutustunnus HK2!! :)) Näin Hiski on siis 2½-vuotiaana kolmessa pk-lajissa voittajaluokassa, ihan mieletöntä :))

Hui kisasi ekaa kertaa jäljen voittajaluokassa. Maastosta upeat 195 p. ja tottiksesta hyvät 80 p., eli yhteensä 275p., ykköstulos ja ensimmäinen kiinnitys käyttövalion arvoon!! :)) Mahtavaa, uskomattoman hienoa, loistavaa!! :)))

Me ollaan Glendan kanssa teistä kaikista ihan hurjan ylpeitä, todella hienoa! Ylistyssanat loppuvat kesken, kun on niin monta niin hienoa suoritusta taas :)

Bestis sen sijaan jatkoi epäonnista linjaansa tänään. Sen piti siis osallistua tokon avoimeen luokkaan Paimiossa, mutta toisin kävi. Tällä kertaa sain itse ärhäkän vatsataudin ja oli pakko jäädä kotiin peiton alle parantelemaan oloa kisaamisen sijasta. HARMITTAA! Mutta ei auta valittaminen... Olen nyt ilmoittanut Bestiksen viiteen kisaan, joista vain yhteen ollaan päästy osallistumaan - pitäisköhän mun vaan ymmärtää lopettaa kisaaminen sen kanssa??
Surkeeta tässä on myös se, että kisamaksun palautusta varten pitäisi olla lääkärintodistus, mutta ihan ei sen vuoksi viitsisi tässä kunnossa lähteä lääkäriin. Mänttiä. Jopa töihin riittää pelkkä soitto työterveyshoitajalle, joten vähän hullunkurista, vaikka toki ymmärrän kisajärjestäjiäkin.